Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális ha nem merek már kb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha nem merek már kb. 25 vagy feletti nőkkel randizni, mert pl. nincs kocsim és lakótárssal lakom albérletben? 27/F

Figyelt kérdés

Nincs jogsim sem és ez mellett jelenleg tanulok első sorban. Már dolgoztam életemben, csak később döntöttem el mi akarok lenni, később is kezdtem a sulit és nem tudok teljes munkában dolgozni mellette. De pl. a nyarat is végigdolgoztam, most is dolgozom néha diákmelóban. Amúgy önálló vagyok, már 19 éves korom óta nem otthon élek, van félretéve néhány millióm (külföldi munkából), ezt csak azért mondom hogy nem is hónapról hónapra élek. Az utóbbi pár évben aztán voltak félresikerült randijaim, amiket az élethelyzetemre vezetek vissza és erősen éreztették velem, hogy erről van szó. Ismerkedéskor rengeteg nő alapból leprásként tekint rám, amikor kiderül max. az első randin, hogy nincs kocsim és jogsim, vagy hogy nem egyedül élek. Ezekre úgy lenne pénzem, hogy van rá pénzem a bankban, csak nekem többet ér, hogy van anyagi tartalékom, minthogy ilyenekkel vagizzak egyelőre és az a pénzem sem újratermelődő forrásból van, hanem külföldön kerestem főleg és már nem szeretnék kimenni. Az a durva, hogy ezek jellemzően maguk amúgy vagyontalan csajok, csak annyi, hogy jelenleg dolgoznak. Ez is változó, hogy valamelyik egyedül él, valamelyik a szüleivel, valamelyiknek van kocsija, valakinek nincs.

Főleg a 24-25 és feletti már dolgozó nők azok, akik ilyenek. A fiatalabbak még megértőbbek ezt látom. A legutóbbi barátnőm is 22 éves volt, de nem akarok kizárólag 20-huszonpár éves csajokkal ismerkedni, nekem a világon semmi bajom nem lenne egy 26 évessel sem, csak ők elutasítóak ezt látom.

2021. nov. 22. 08:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%

Nő vagyok, kocsival, albérletben egyedül, szülői segítség nélkül. Epp annyi elvárásom van amit en is nyújtani tudok.

Nem csak olyan nők a sikeresek akiknek a "seg.gük alá toltak mindent"....

2021. nov. 22. 15:43
 22/26 anonim ***** válasza:

21-es, gondolom az én kommentemen háborodtál fel halálosan (20-as). Egy: nem neked szól, ha te nem ilyen vagy. Innentől feleslegesen veszekedsz.

Kettő:

“Az a durva, hogy ezek jellemzően maguk amúgy vagyontalan csajok, csak annyi, hogy jelenleg dolgoznak. Ez is változó, hogy valamelyik egyedül él, valamelyik a szüleivel, valamelyiknek van kocsija, valakinek nincs.”

Ezt maga a kérdező írta és nem elrejtve a kommentek között, hanem a kérdés alá rögtön. Miért nem lehet elolvasni, amit írt ahelyett, hogy háborogsz valamin, ami marhára nem is neked szól, hanem - értelemszerűen - azoknak, akiket a kérdező említ?

2021. nov. 22. 16:09
 23/26 anonim ***** válasza:

És oda Irta a kérdező, hogy mindegyik úgy él albérletben hogy anyuci fizette? Vagy azért van kocsija mert anyuék kifizették?

Miért kell általánosítani?

2021. nov. 22. 16:17
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Neked meg miért kell mindent rosszindulatúan belemagyarázni, amiről semmit sem tudsz?

Mellesleg a kérdező is albérletben él, le is írta, hogy az általa említettek hölgyikéknek ez sem felelt meg. De mire fel, ha ők nem tudnak többet felmutatni, netán ennyit sem?

Autója meg minek legyen a kérdezőnek, ha jogsija sincs? Te kezdted el netán erre azt is, hogy majd biztos viteti magát mindenhova vagy valami hasonlóan jóindulatú kommentelő?

Igen, vannak normális nők. Rájuk továbbra sem vonatkozik a kérdés, szóval ha te is az vagy, továbbra is csak feleslegesen kérsz ki magadnak itt valamit és veszekedsz.

2021. nov. 22. 16:55
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint elvárása mindenkinek lehet, teljesen felesleges rosszindulatúan mutogatni másokra, hogy miért vár el valamit, ha ő se tudja teljesíteni. Az élet nagyon szépen kiszelektálja ezeket az embereket, kár fröcsögni rajta. Akinek túl nagyok az elvárásai, sose lesz kapcsolatban míg nem enged belőlük, avagy nem tesz érte, fejlődik hozzá. Ugyanúgy akinek szerinted nagyok az elvárásai és talál párt, annak nem voltak nagyok.
2021. nov. 22. 18:13
 26/26 anonim ***** válasza:
Ismerkedj normális emberekkel.
2021. nov. 30. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!