Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mint nő mit javasolnál/tanácso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mint nő mit javasolnál/tanácsolnál az incel férfiaknak?

Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 06:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
23%
Vana. Youtubon egy csatorna. Tinédzsereknek szól, nagyon jó videókat tesz fel a srác,hogyan csajozz,mitől legyél vonzóbb, ne félj próbalkozni,hogyan törj ki a komfortzónábol meg ilyenek. Szerintem érdemes lenne megkeress ilyen videókat. Én 30éves vagyok,de amikor szakítas után remwnytelen volt minden meg igenis tanultam belőle sok-sok hasznos dolgot
2021. nov. 22. 10:29
 12/31 anonim ***** válasza:
31%

Gyakoris átlagválasz, felpontozva:

1. "MenJELPsziCHOlóGUsHoz" - mert az GARANTÁLTAN mindent megold, ilyen "ultimate" jó válasz az univerzum ÖSSZES problémájára megoldás. Legalábbis az itteniek szerint... ja nem.

2. "SZeREzzBAráTOkAt" - az embernek általában hasonló barátai vannak, mint ő maga. Innentől kezdve ez tök értelmetlen tanács.

3. "SPortOLjGYÚrJEDzz" - szintén mindent megold.

És mi van akkor ha valaki mindhármat csinálja mégsem jön össze neki semmi?

2021. nov. 22. 10:55
 13/31 anonim ***** válasza:
81%
A pszichológus sem tud megoldani olyan problémát, amit a páciens nem akar maga is megoldani. A pszichológus max segíteni tud, ha ez az akarás megvan. Aki csak úgy elmegy, mintha fogorvoshoz menne, hogy itt a baj, oldd meg, de ő maga nem akar semmit sem változtatni, akkor annak tényleg felesleges.
2021. nov. 22. 10:59
 14/31 anonim ***** válasza:
15%

De jókat lehet röhögni ezeken

Az 1#-es mindent elmondd róluk, arról is mennyire érdemes komolyan venni őket. Mondjuk az is a leghasznosabb tanácsuk, mert az tényleg mindent megold.

De az is vicces amikor azt hiszik egy incelnek tuti nincs sem barátja, sem munkája, sem hobbija vagy érdeklődési köre a szexen kívűl.

Ezek a téveszmék megmosolyogtatnak

2021. nov. 22. 11:19
 15/31 anonim ***** válasza:
76%

Ne csússzanak bele az internet incel-pöcegödreibe, mert irdatlan károkat okoznak a mentális állapotuknak.

Illetve ha nem az incelség alapján definiálják magukat, máris sokkal normálisabb mederben van a világlátásuk és önértékelésük. Az életnek annyi más területe van még, tényleg kár szügyig süllyedni az önsajnálatban és dagonyázni benne.

2021. nov. 22. 11:23
 16/31 anonim ***** válasza:
14%

Sokszor tekintitek az inceleket nőgyűlölőnek. Igazatok van, tudjátok miképp lesz egy alapból egyáltalán nem nőgyűlölő incel nőgyűlölő?

Elárulom a miheztartás végett

Feljön ide a gyakorira, elolvassa azokat a női válaszokat mint az 1# (elég sok hasonló gyöngyszem van)

és az illető instant nőgyűlölővé válik, szívből.

Ti teszitek azzá, az a néhány gennyláda aki a keménymag közöttetek. Ha a felpontozásokat is megnézik, akkor még azt sem mondhatják hogy ez csak egyesek véleménye, mivel támogatjátok.

És ha támogatjátok, akkor rá is szolgáltok erre a gyűlöletre.

És így lesz itt minden incel nőgyűlölő, még azokat is gyűlölve a gyakori által, akik egy rossz szót sem szóltak hozzá

2021. nov. 22. 11:41
 17/31 anonim ***** válasza:
89%

#15 szerintem az első választ nem egy csaj írta, hanem valami troll csávó hozza a szokásos színvonalat.

Ha mégis csaj írta, akkor nyilván egy elmebeteg, én elhatárolódom tőle. Azt meg nem vágom, miért kapott ennyi felpontozást, de hát tudjuk, hogy sok idióta van itt a gyakorin, meg sok troll.

2021. nov. 22. 12:25
 18/31 anonim ***** válasza:
87%

17: azt azért ugye tudod, hogy azoknak a kommenteknek a nagyját trollkodó faszik írják....

Erről eszembe jutott egy kedvenc kommentem valami gyk kerdes alól: "... és Tinderen borzalmasak a nők, vissza sem írnak, fejükismilyen és a nagy részük kamu profil pasiktól" - hát ezért tenyleg érdemes a nőkre haragudni...

2021. nov. 22. 12:29
 19/31 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy az itteni gyakoris "incelek" részére nincs semmilyen tanácsom. A szellemi színvonaluk együttvéve nem éri el a 80 IQ-t, így nagyon nehéz bármit is kezdeni.

Ettől még nem gondolom, hogy minden pasi, aki sikertelen a nőknél, hozzájuk hasonló ostoba fröcsögő "incel" lesz automatikusan. Én nőként például szerencsétlen vagyok a szerelemben, ettől még nem gyűlölök senkit és nem szokásom kamu baromságokat meg uszító kérdéseket kiírni a netre. Gondolom, hogy sok hozzám hasonló ember van a férfi oldalon is. Ettől még mi nem vagyunk incelek. Éljük az életünket, próbálunk célokat találni, ennyi.

2021. nov. 22. 12:30
 20/31 anonim ***** válasza:
90%
Tanulja meg szeretni magát
2021. nov. 22. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!