Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint nő mit javasolnál/tanácsolnál az incel férfiaknak?
Gyakoris átlagválasz, felpontozva:
1. "MenJELPsziCHOlóGUsHoz" - mert az GARANTÁLTAN mindent megold, ilyen "ultimate" jó válasz az univerzum ÖSSZES problémájára megoldás. Legalábbis az itteniek szerint... ja nem.
2. "SZeREzzBAráTOkAt" - az embernek általában hasonló barátai vannak, mint ő maga. Innentől kezdve ez tök értelmetlen tanács.
3. "SPortOLjGYÚrJEDzz" - szintén mindent megold.
És mi van akkor ha valaki mindhármat csinálja mégsem jön össze neki semmi?
De jókat lehet röhögni ezeken
Az 1#-es mindent elmondd róluk, arról is mennyire érdemes komolyan venni őket. Mondjuk az is a leghasznosabb tanácsuk, mert az tényleg mindent megold.
De az is vicces amikor azt hiszik egy incelnek tuti nincs sem barátja, sem munkája, sem hobbija vagy érdeklődési köre a szexen kívűl.
Ezek a téveszmék megmosolyogtatnak
Ne csússzanak bele az internet incel-pöcegödreibe, mert irdatlan károkat okoznak a mentális állapotuknak.
Illetve ha nem az incelség alapján definiálják magukat, máris sokkal normálisabb mederben van a világlátásuk és önértékelésük. Az életnek annyi más területe van még, tényleg kár szügyig süllyedni az önsajnálatban és dagonyázni benne.
Sokszor tekintitek az inceleket nőgyűlölőnek. Igazatok van, tudjátok miképp lesz egy alapból egyáltalán nem nőgyűlölő incel nőgyűlölő?
Elárulom a miheztartás végett
Feljön ide a gyakorira, elolvassa azokat a női válaszokat mint az 1# (elég sok hasonló gyöngyszem van)
és az illető instant nőgyűlölővé válik, szívből.
Ti teszitek azzá, az a néhány gennyláda aki a keménymag közöttetek. Ha a felpontozásokat is megnézik, akkor még azt sem mondhatják hogy ez csak egyesek véleménye, mivel támogatjátok.
És ha támogatjátok, akkor rá is szolgáltok erre a gyűlöletre.
És így lesz itt minden incel nőgyűlölő, még azokat is gyűlölve a gyakori által, akik egy rossz szót sem szóltak hozzá
#15 szerintem az első választ nem egy csaj írta, hanem valami troll csávó hozza a szokásos színvonalat.
Ha mégis csaj írta, akkor nyilván egy elmebeteg, én elhatárolódom tőle. Azt meg nem vágom, miért kapott ennyi felpontozást, de hát tudjuk, hogy sok idióta van itt a gyakorin, meg sok troll.
17: azt azért ugye tudod, hogy azoknak a kommenteknek a nagyját trollkodó faszik írják....
Erről eszembe jutott egy kedvenc kommentem valami gyk kerdes alól: "... és Tinderen borzalmasak a nők, vissza sem írnak, fejükismilyen és a nagy részük kamu profil pasiktól" - hát ezért tenyleg érdemes a nőkre haragudni...
Amúgy az itteni gyakoris "incelek" részére nincs semmilyen tanácsom. A szellemi színvonaluk együttvéve nem éri el a 80 IQ-t, így nagyon nehéz bármit is kezdeni.
Ettől még nem gondolom, hogy minden pasi, aki sikertelen a nőknél, hozzájuk hasonló ostoba fröcsögő "incel" lesz automatikusan. Én nőként például szerencsétlen vagyok a szerelemben, ettől még nem gyűlölök senkit és nem szokásom kamu baromságokat meg uszító kérdéseket kiírni a netre. Gondolom, hogy sok hozzám hasonló ember van a férfi oldalon is. Ettől még mi nem vagyunk incelek. Éljük az életünket, próbálunk célokat találni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!