Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim. Ti nem érzitek cikinek amikor pitiztek a nőknek? Pl,odaszaladtok ajtót nyitni hogy előre bemehessen üzletbe,segíteni akartok csomagot cipelni,felugrottok hogy átadjátok a helyet villamoson, állandóan jópofiztok.Mindezt idegen nőkkel.
Basszus... én szoktam nyitni ajtót bárkinek, ha hátrányos helyzetű meg pláne pl idős, kerekes székes, babával van. stb. De ha kinyitottam az ajtót és jönnek még közvetlen utánam, akkor is előre engedem őket.
Főként most a pandémia alatt, kevesebb ember fogdozza a kilincset.
Helyet is átadom igaz szintén annak aki inkább rászorúl és szerintem a törött lábú férfi is marhára örül neki, ha nem kell végig egyensúlyoznia az utat.
A csomag cipelése... nos rendben erre azt mondom jogos! Ellenben én a férjemmel így ismerkedtemeg, tehát a trükk esetünkben bevállt.
"odaszaladtok ajtót nyitni hogy előre bemehessen üzletbe"
Sokan nem tudják, de az etikett szerint nyilvános helyen (tehát pl. utcáról étterembe, üzletbe vagy üzletből utcára) a férfi megy be elöl, nem a nő. Egyéb esetben, ha az ajtó befelé nyílik, akkor a férfi megy be elől, és nem kezd el bénázni azzal, hogy megpróbálja nyitva tartani kívülről az ajtót.
"Egyéb esetben, ha az ajtó befelé nyílik, akkor a férfi megy be elől, és nem kezd el bénázni azzal, hogy megpróbálja nyitva tartani kívülről az ajtót."
De jó lenne, ha ezt többen tudnák, mert amennyi hónalj alatt át kellett már bújnom, csak mert annyira rohadt udvariasak akarnak lenni... gyűlölöm, mikor az illem az ésszerűség rovására megy.
Az aztán marha nagy "pitizés", ha egy férfi előre enged mondjuk egy 70 éves nőt vagy átadja a helyét... Nem kell mindenben a szexet látni.
Bár ezt hiába magyarázza bárki is annak, akinek ezt az anyukája nem tanította meg vagy az apja, mint a követendő férfiminta sem volt tisztában az alap udvariassági formákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!