Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 166 cm nagyon alacsony férfiként?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

166 cm nagyon alacsony férfiként?

Figyelt kérdés
Találhatok így barátnőt? Mindehol nyugatnak, de kezdem elveszteni a reményt így 27 évesen.
2021. nov. 20. 09:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Inkább a csalódástól félsz te. Sajnos ilyen magassággal lesz egy pár ilyen.
2021. nov. 20. 10:18
 12/25 anonim ***** válasza:
legalább fiatalabbnak néznek mindig majd a korodnál .
2021. nov. 20. 10:25
 13/25 anonim ***** válasza:
A remény ha meg utoljára. :)
2021. nov. 20. 10:27
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

Én ismerek ilyen magas srácot párral. Húgom párja évek óta.

Ha amúgy rendben vagy, lesz olyan nő, akit nem zavar. Csak úgy, "amúgy" rendben kéne lenni.

2021. nov. 20. 10:31
 15/25 anonim ***** válasza:

azert jovunk ismeretlenul azzal, hogy NEM a magassagod a baj, meet ha csak az lenne a baj, akkor egyetlen 170 alatti sracnak se lenne baratnoje. (sot, itt a gyk-n meg 175 centis embereket is lattam hisztizni, hogy biztos azert nincs nojuk, mert alacsonyak.. biztos.)

en nem mondom, hogy nem hatrany valamennyire az ismerkedesnel, de egyaltalan nem kizaro ok. tehat nem, nem ez a baj veled, de ezt te is sejted valahol melyen.

2021. nov. 20. 10:33
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én magas vagyok, de a legjobb barátom 168 cm-es férfi és elég nagy nőcsábász. Igaz ő kigyúrt (olyan 85 kg vagy felette), van nagyon jó dumája, tökössége, egyetemet végzett, most pedig katonaként dolgozik. De az is igaz, hogy neked sem tiltja meg senki sem ezeket, sem azt hogy más módokon legyél vonzó a nőknek vagy szerezz önbizalmat.
2021. nov. 20. 11:27
 17/25 anonim ***** válasza:
vannak itt 180-190 centis férfiak is bőven nő nélkül.. Az össze nézésekből nem születnek kapcsolatok. Mint amikor benned van, hogy de jó lenne ilyen izmosnak lenni de megrekedsz a videóknál meg 10 fekvő után feladod , minden fájdalommal jár és kemény munkával..
2021. nov. 20. 11:32
 18/25 anonim ***** válasza:
163 (krumpli) vagyok de nekem is sikerült már alacsonyabb de minimum egymagas nőkkel randizni. Sőt a 170-es "langaléta" is odavolt a dumámtól. Jó humor, fiatalos férfias kisugárzás. Nekem ez segít. Igyekszem máshol fejlődni. Most 29 (krumpli) vagyok de kinézek vagy 20-nak. 18-50 éves korosztály között között alakultak ki a vonzalmak, viszonyok.
2021. nov. 20. 17:02
 19/25 anonim ***** válasza:
Alacsony, de azért ez még nem az extrém szint. 160 alatti férfiak is vannak, na az tényleg nem lehet egyszerű manapság, mikor a nők is egyre nagyobbra nőnek.
2021. nov. 20. 18:04
 20/25 anonim ***** válasza:

Alacsony. Csak mikor valakire ranezek, az egesz osszhatas, kisugarzas, szemelyiseg miatt beleszeretek, akkor a kicsisege is hozza tartozik, es kulon szamit, hogy felidezem, igen, kisebb volt nalam, de ez is resze a szemelyenek.

Finnyas vagyok, de ez az osztonos tetszes, vonzas nem ilyen parameterekre van beallitva. Ilyenkor meg a hulyen allo szemfog is egy kulon aprosag, ami ra jellemzo, es igy tetszik.

Jo hir meg, hogy azert a noknek egy jelentos resze kisebb ennel.

2021. nov. 20. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!