Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » HA egy 30 éves férfinak nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA egy 30 éves férfinak nincs szoc körében lány, akkor hol ideális ismerkedni szerintetek?

Figyelt kérdés
Idegenekre nem minden lány nyitott ahogy észrevettem, ezért írtam hogy hol ideális szerintetek ha már szoc körben nem jöhet létre?
2021. nov. 19. 10:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10#

Ez zseniális mottó:

A hobbival lekötöd, a tinderrel felkötöd magadat.

Köszi!

2021. nov. 19. 23:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Nincs mit. Ha formában vagyok, eszembe jutnak ilyen szövegek.

:)

2021. nov. 20. 07:10
 13/18 anonim ***** válasza:
El nem tudok képzelni olyan szoc kört, ahol nulla lány van. Sosem találkozol ismerősök ismerőseivel? Minden egyes haverod magányosan rejszol egész életében és egyetlen lány sem vetődik a közelükbe? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Az ember tágabb szoc köre nagyon sok ember, még ha csak felületes ismeretség is egy része...
2021. nov. 20. 19:07
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
13: Pedig bőven vannak ilyenek. Pl mérnöki karon bárki aki nő volt, maximum valamelyik csoporttárs/haver barátnője volt.
2021. nov. 20. 19:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Ebben a kontextusban sem értem. A férjem villanykaros volt, kb nulla lány csoporttárssal, de nem volt a KOMPLETT haveri köre annyira élettelen, hogy ne bukkanjon fel kocsmázás közben körülöttük egynél több ismerős ismerőse lány egy másik egyetemről vagy szakról.
2021. nov. 20. 19:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15: Ezek szerint neki kiterjedt szociális hálója volt (én más egyetemről nem is ismertem senkit). Inkább a kis méretű "klikkesedés" jellemző, kanbulik, kertipartik (ami szintén kanbuli). Szerintem a 6-8 fős klikkek gyakoribbak, mint a 300 fős haversággal nyomuló partiarc emberkék.
2021. nov. 20. 19:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezt amúgy értem, de úgy gondolom, hogy ilyen esetben tudatosan kell nyitni új/nagyobb társaságok felé, pl csoportos hobbikkal, túrák, falmászás, ilyesmi.
2021. nov. 20. 19:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Pedig az enyém pl. ilyen.

Villanykaros vagyok, van pár csaj, nos, amelyiknek nincs párja, az olyan is. Nem csak az egyetemről vannak persze haverjaim, de nekik vagy szintén nincs lánybarátjuk, vagy már van barátnőjük, úgyhogy nem fogunk "együtt csajozni" egy kocsmában pl.

"nem volt a KOMPLETT haveri köre annyira élettelen, hogy ne bukkanjon fel kocsmázás közben körülöttük egynél több ismerős ismerőse lány egy másik egyetemről vagy szakról."

Én meg pl. nem is szoktam kocsmázni járni, mert betegség miatt nem ihatok alkoholt, és ezt elég kínos állandóan magyarázni...

"úgy gondolom, hogy ilyen esetben tudatosan kell nyitni új/nagyobb társaságok felé" És hol?

2021. nov. 20. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!