Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kamionosként működhet az oofy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamionosként működhet az oofy doofy pill?

Figyelt kérdés

Vagy ehhez mesterszakot és doktorit kell csinálni a genderszakon? Engem Incelmatics season 2 10 -es stream -je gondolkodtatott el, ahol HBTDL mondta, hogy matchelt Tinderen nőkkel kisminkelt homoszexuális férfiként.

Csak akkor válaszolj, ha érted miről van szó létszi...

2021. nov. 16. 23:09
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
8: Így, hogy a felsorolásodban még csak a blackpill se szerepel, nehéz lenne és nincs is kedvem hozzá.
2021. nov. 16. 23:56
 12/32 A kérdező kommentje:
Ja ott van. Mondom fáradt vagyok már ehhez.
2021. nov. 16. 23:56
 13/32 anonim ***** válasza:
90%

De megint ez a hülye tinder...mint ha máshol nem lehetne ismerkedni.

Kezdem hinni, hogy akik ilyen elméletekben hisznek valójában antiszociálisak, aszociálisak és a neten kívüli világot nem is ismerik. Különben láthatnák, hogy milyen pasasoknak vannak női..és nem csak ezeknek a kitalált chad-eknek..

Nekem személy szerint vannak olyan ismerőseim, barátaim akik nem keresnek sokat, külsőleg egyik sem egy adonisz de incelnek nem nevezném őket. Olyan férfiakat látok párkapcsolatban a barátaim, ismerőseim között, hogy időnként én is bámulok hogy "hogy lehet ennek csaja?". Pedig van..senki ne jöjjön azzal, hogy a tinder előtti világban ismerkedtek, mivel jó magam is csak 23 vagyok...és a barátaim, haverjaim is ennyi idősek kb.

2021. nov. 16. 23:57
 14/32 anonim ***** válasza:
99%
Az összes ilyen agyrèm f*s kérdést àtraknàm az ezotériàba.
2021. nov. 17. 00:08
 15/32 A kérdező kommentje:

"Különben láthatnák, hogy milyen pasasoknak vannak női..és nem csak ezeknek a kitalált chad-eknek..":

Erről szól az oofy doofy elmélet.

A videóban az látszik, hogy ma már annyira rossz a helyzet, hogy Tinderen már a gazdag 30 -as Chad -ek is simpelik ezt özvegyasszonyt:

https://www.youtube.com/watch?v=sxPWalFdz68

Ennek ellenére én is látom magam körül, hogy közben milyen lúzer kinézetű embereknek van barátnője. Az oofy doofy elmélet szerint a feminista nők szándékosan járnak ilyen férfiakkal, mert a párkapcsolatban ők akarnak lenni az alfa.

2021. nov. 17. 00:14
 16/32 A kérdező kommentje:

"Különben láthatnák, hogy milyen pasasoknak vannak női..és nem csak ezeknek a kitalált chad-eknek..":

A klasszikus blackpill magyarázat erre ugye az, hogy ezek a férfiak még a "jobb időkben" kerültek bele a párkapcsolatba, amikor még könnyebb volt ismerkedni.. És a nő ha megtudja, ma mennyivel jobb lehetőségei vannak, előbb -utóbb félre fog lépni (akár titokban) egy ilyen férfival. A 35 feletti korosztályra ez egyértelműen igaz is, amit jól mutat a tökéletes boldog kapcsolatok ellenére történő nők által kezdeményezett válások magas száma is.

Egy Z generációs lány viszont valószínüleg ismeri a mai lehetőségeit és koránál fogva nincs olyan régen benne a kapcsolatban, így ott ez a magyarázat már nem álja meg a helyét annyira.

2021. nov. 17. 00:24
 17/32 A kérdező kommentje:

Amit én látok a való életben a fiatalok körében, hogy ráadásul mintha az ilyen oofy doofy kapcsolatok működnének a legjobban. Megint csak 30 -35 felett ennek pont az ellentéte igaz. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő.

2021. nov. 17. 00:27
 18/32 A kérdező kommentje:
A Chad ismerőseim ugye rendszeresen szakítanak, mivel mindig van Chadebb Chad
2021. nov. 17. 00:28
 19/32 anonim ***** válasza:
10%
I took the chad pill now I score every day
2021. nov. 17. 00:49
 20/32 A kérdező kommentje:
19: Én is, de kiderült, hogy nem vagyok Chad
2021. nov. 17. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!