Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Zavarna titeket az, hogy a párotok kamionosként dolgozik?
Figyelt kérdés
Az hogy sokszor napokig vagy hetekig is távol van. Meg tudnátok bízni benne? Van itt esetleg akinek van vagy volt kamionos párja?2014. okt. 7. 17:49
1/9 anonim válasza:
Zavarna, mert aggódnék miatta meg hiányozna. A bizalom viszont nem ezen, hanem a jellemén múlik, van akiben akkor se lehet megbízni, ha minden nap látja az ember lánya.
2/9 anonim válasza:
nem zavarna.
de meg kellene hogy tanítson kamiont vezetni mindenképp:)
3/9 anonim válasza:
miért zavarna? sőt, nekem személy szerint nagyo tetszenek a kamionok, szóval mindenképp mennék vele párszor, esetleg megtanulnék kaiont vezetni, abban az esetben pedig... esély sincs hogy féltékeny legyen. Amennyiben pedig a lány nem kamion őrült... megbizhat, de ez személyiségtől függ, van aki akkoris féltékeny ha a párja mindig mellette van, van aki úgysem féltékeny ha ritkán találkozik a barátjával.
4/9 anonim válasza:
Nekem az ex férjem 16 éve kamionozik.Most váltunk el nyáron,mert elég volt.Ez nem abból áll,hogy megbízol benne,meg megtanít vezetni.Én voltam vele sokat,vezettem is,és mégis elhidegültünk egymástól.Hosszú távon nem éri meg.
5/9 anonim válasza:
Persze, hogy zavarna. Bár össze se jönnék kamionossal.
6/9 anonim válasza:
nem zavarna, mert össze sem jönnék eggyel sem
7/9 A kérdező kommentje:
De azért mégis együtt voltatok 16 évig(már ha azóta vele voltál), akkor annyira nem lehetett elviselhetetlen. Ha ennyire elhidegültetek miért nem mondtad neki, hogy váltson munkát?
<Én 4-5 évig tervezem a nemzetközizést utána pedig belföldön dolgoznék tovább.>
2014. okt. 11. 22:19
8/9 anonim válasza:
Mondtam neki mindíg hogy váltson,nem tette.Ezt sajnos nem lehet abba hagyni.Addíg vártam,míg megnőttek a gyerekek.Úgyhogy nem volt jó egyáltalán.
9/9 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna. A volt párom is kamionos és egyáltalán nem zavart a munkája. Sőt szerintem jó is volt hogy nem lógtunk mindig egymás nyakán :) Én meg tudtam bízni benne. Minden nap telefonáltunk. Nemzetközizik és hetente vagy kéthetente jött haza 1-2 vagy 3 napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!