Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők akik nem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik nem akarnak szexelni miért akarnak párkapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés
Aki nem akar szexelni az miért van olyannal aki meg akar?

#Szexmentes nő #Nő nem akar szexelni
2021. nov. 15. 16:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%
És aki meg akar szexelni, az miért azzal akar maradni, aki nem akar? Ezt meg lehet fordítani a másik irányba is. Meg kell ezeket beszélni, és a kapcsolat elején dobbantani, ha nem passzolnak össze igények terén.
2021. nov. 15. 16:36
 12/22 A kérdező kommentje:
11. Ezt pasik nem csinálják, nem kell mindent függetleníteni az ember nemétől.
2021. nov. 15. 16:41
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
Mert a férfiak töredéke jön be a nőknek, szexuálisan, az összes többi férfival a nők nem akarnak szexelni, legfeljebb annyira hajlandóak, amennyi épp hogy csak muszáj, hogy a pasi ne lépjen le.
2021. nov. 15. 17:22
 14/22 Sunshinedoll ***** válasza:
87%

Akarunk szexelni, ha egy nő nem akar, az keres magának aszexuális partnert. Amennyiben a nő nem aszexuális, úgy azért nem szexel veled, mert nem vonzódik hozzád vagy mert nem élvezi a szexet vagy kiábrándult belőled.

Ezek okait pedig egymás között kell megbeszélni.

Nem mondom, hogy te vagy a sz-r, de érdemes megkérdezni, mi az oka.

Aztán persze az is lehet, hogy csak eltérő mennyiségben igénylitek.

Én az egyik volt barátommal onnan éreztem, hogy kezd elfosódni a kapcsolat, hogy nem akartam vele lefeküdni, holott amúgy meg nem vagyok aszexuális, de szerintem a legtöbb nőnek, főleg egy párkapcsolatba nem mindegy, hogy hogy érzi magát az adott partnerrel. Ha nem jól, a szexet se fogja kívánni annyira.

2021. nov. 15. 17:31
 15/22 anonim ***** válasza:

Ha az oldal üzemeltetése nem lenne ennyire pénzéhes, akkor az ilyen kérdéseket azonnal törölné már valami algoritmus is. Miért nem kérdezed meg a párodtól? Miért nem beszéled meg vele? Tőlünk így látatlanban, ismeretlenül mit vársz?

Provokációt? Egymásnak ugrasztani a "Azért nem szexel veled, mert rossz/önző vagy az ágyban, erőszakos barom, stb." válaszolókat és a "Biztos csak a bétát látja benned közben meg az alfával dug a te pénzedből" válaszólókat? Mert nagyon úgy tűnik.

2021. nov. 15. 23:30
 16/22 MolotovPunk ***** válasza:
Ott kezdődik a dolog, hogy szerintem egy igazi aszexuális ember az nem akar semmiféle komoly kapcsolatot senkitől sem, sőt senkivel sem akar járni. Nekem van ilyen ismerősöm és az kb legalább 10 éve szingli. Nem kell neki senki sem. Maximum 1-2 haver barát, akivel tud beszélgetni meg kockulni néha. Az, hogy két aszexuális ember komoly kapcsolatban van az sima mellébeszélés. Ilyet én még nem láttam.
2021. nov. 16. 01:38
 17/22 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Egy komoly kapcsolathoz hozzátartozik a szex is. Legalábbis 20-as 30-as korban főleg. Azért komoly. Amiben nincs szex már kb 1-2 éve az már semmi sem. Nem nevezhető komoly kapcsolatnak.
2021. nov. 16. 01:44
 18/22 anonim ***** válasza:
75%

MolotovPunk: Az aszexualitás azt jelenti, hogy behatolást, esetleg intimitást nem szeretne. Ettől még vágyhat egy párkapcsolat többi részére. Főleg, ha nő, akiknél azért a párkapcsolat összetettebb annál, hogy van egy ellenkező nemű lakótársam, akivel jókat tudok szexelni és ha minden jól alakul, akkor még főz-mos-takarít is rám és keveset zsörtölődik, ha pedig még ugyanazt szereti, mint én (legyen az kockulás, túrázás, nyaralás, punnyadás), akkor társaságom is lesz a haverokon kívül.

Úgyhogy egy férfinél tökre érthető, hogy ha aszex, akkor nem akar bajlódni a nőkkel, csak ezt itt nem szabad leírni, mert lepontoznak, mert rombolja a nők világképét, hogy a férfinek bizony a legfontosabb szempont egy párkapcsolatban a szex és a kényelem.

2021. nov. 16. 01:44
 19/22 MolotovPunk ***** válasza:
Sokan nem akarnak bajlódni egy kapcsolattal, főleg akik sokat csalódtak már. Azonban egy aszexuális férfi, vagy aszex nő sehogyan sem. Elvannak a saját világukban egyedül, vagy barátokkal esetleg.
2021. nov. 16. 01:52
 20/22 MolotovPunk ***** válasza:
31%
Egy aszexuális párnál szerintem nem beszélhetünk "komoly" kapcsolatról. Szex nélkül az esetleg jó barátság lehet.
2021. nov. 16. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!