Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik nem akarnak szexelni miért akarnak párkapcsolatban lenni?
Akarunk szexelni, ha egy nő nem akar, az keres magának aszexuális partnert. Amennyiben a nő nem aszexuális, úgy azért nem szexel veled, mert nem vonzódik hozzád vagy mert nem élvezi a szexet vagy kiábrándult belőled.
Ezek okait pedig egymás között kell megbeszélni.
Nem mondom, hogy te vagy a sz-r, de érdemes megkérdezni, mi az oka.
Aztán persze az is lehet, hogy csak eltérő mennyiségben igénylitek.
Én az egyik volt barátommal onnan éreztem, hogy kezd elfosódni a kapcsolat, hogy nem akartam vele lefeküdni, holott amúgy meg nem vagyok aszexuális, de szerintem a legtöbb nőnek, főleg egy párkapcsolatba nem mindegy, hogy hogy érzi magát az adott partnerrel. Ha nem jól, a szexet se fogja kívánni annyira.
Ha az oldal üzemeltetése nem lenne ennyire pénzéhes, akkor az ilyen kérdéseket azonnal törölné már valami algoritmus is. Miért nem kérdezed meg a párodtól? Miért nem beszéled meg vele? Tőlünk így látatlanban, ismeretlenül mit vársz?
Provokációt? Egymásnak ugrasztani a "Azért nem szexel veled, mert rossz/önző vagy az ágyban, erőszakos barom, stb." válaszolókat és a "Biztos csak a bétát látja benned közben meg az alfával dug a te pénzedből" válaszólókat? Mert nagyon úgy tűnik.
MolotovPunk: Az aszexualitás azt jelenti, hogy behatolást, esetleg intimitást nem szeretne. Ettől még vágyhat egy párkapcsolat többi részére. Főleg, ha nő, akiknél azért a párkapcsolat összetettebb annál, hogy van egy ellenkező nemű lakótársam, akivel jókat tudok szexelni és ha minden jól alakul, akkor még főz-mos-takarít is rám és keveset zsörtölődik, ha pedig még ugyanazt szereti, mint én (legyen az kockulás, túrázás, nyaralás, punnyadás), akkor társaságom is lesz a haverokon kívül.
Úgyhogy egy férfinél tökre érthető, hogy ha aszex, akkor nem akar bajlódni a nőkkel, csak ezt itt nem szabad leírni, mert lepontoznak, mert rombolja a nők világképét, hogy a férfinek bizony a legfontosabb szempont egy párkapcsolatban a szex és a kényelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!