Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak olyan emberek, akik hivatásuknak érzik, hogy általuk kiszemelt embereket összehozzanak párkapcsolatra? Önkéntes kerítőkre gondoltam.
Ez adottság. Szeretnek embereket boldoggá tenni.
Régen majdhogynem ez külön foglalkozás volt.
De nagyon sokszor nagy szerelem kibontakozásához járult hozzá.
Olykor a nagynénik, szülők, nagymamák nem direkt, közvetve
ismertették össze a rokon leányt, vagy fiút a kiszemelttel.
Megteremtették a helyzetet, hogy találkozzanak társaságban,
megismerjék egymást.
Vannak ilyen beállítottságú emberek. Kivetítik rád a saját ízlésüket! Nem hiszem, hogy rossz szándék vezérelné őket, csak nem veszik észre, hogy ki az aki kér belőle, és ki az aki nem!
Biztos te is le tudod szerelni szépen, udvariasan az ilyen kerítőket! :)
Mondom neki akkor ő nem érti hogy ő nem csinált semmit. Aztán meg újra.. És az bosszant hogy ha tetszik nekem a kerítés tárgya akkor ez eltaszít tőle, és sokatmondó mosollyal várja kerítőnő hogy na mi történik már stb.
Ja mert általában nők szokták csinálni. Legalábbis férfiben még nem láttam.
Mert jót akarnak. Csak ahogy a mondás is tartja: a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.
Vagy összejön, vagy nem a kerítési technikájuk.
Vannak tehetséges, és pocsék kerítők is. Ugyanúgy ahogy vannak kéretlen és értékelt kerítők.
Azt nem tudom, hogy a te esetedben pocsék vagy nem az illető, de az biztos hogy kéretlen. Ezt közöld vele elég nyílvánvalóan, mert lehet nem veszi a célzást.
Sajnos engem nem akar senki senkivel összehozni.
34/F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!