Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Badoon a szegedi csajok közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Badoon a szegedi csajok közül miért csak teltek vagy igénytelenek vagy olyan arcot vágó lányok vannak, mintha épp a hajamat készülnének leköpni?

Figyelt kérdés
Flegma, arrogáns pofa, vagy pedig valami full random kép melegítőben az udvaron a gyepen...

2021. nov. 14. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Ne képet keress, b+. Egy köpő nő is lehet gyönyörű, már ha van elég turha. A flegma.meg azért jó, mert temetésen is ugyanazt a képet vágja, mint az ágyban. A gyepen meg miben legyen? Hócsizmában?

De sajnálon, hogy győri vagyok. Itt csak modellek vannak kisestélyiben. Istenem, egy köpő nőt adj ide is!

F 38

2021. nov. 14. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Őket kérdezd, ne minket. Amúgy én azt szoktam mondani, hogy messze a Tinder a legigényesebb, a többi inkább a Maunókia-só castingra emlékeztet.

Pl. Face társkereső előtt nem is hittem, hogy mennyi <25 éves lány van 2-3 gyerekkel. Illetve hány száz olyan nő van, akik 25-30 évesen annyira igénytelenek, hogy a rumlis szoba közepén, otthonkában lőnek 2 ferde képet a félhomályban. De a kedvenc az 5 cm-ről(!) selfi kamerával lőtt, teljes képet betöltő holdvilág-busafej olyan idétlen arckifejezéssel, ami egyszerre bamba és idétlen... Ja, és a 80%-uk közelebb van a mázsához, mint a 60 kilóhoz :D

2021. nov. 14. 23:05
 3/6 A kérdező kommentje:

na ez nagyon ismerős itt is. jó közelről a tokás fejet fotózzák.

és nem a plusz kilókkal van bajom, hanem, hogy nő létükre nem tudják, hogy melyik irányból lehet előnyös-előnytelen képeket készíteni.

2021. nov. 14. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Mer' szèpek mindenhogy. Főleg, ha köpnek. Gyepen. Nagyot.

Amúgy igazatok van. Én a bandzsákat bírom. Normális lenne, de a képen Schmitt Mária és Matolcsy szerelemgyerekét kell játszani.

Az első

2021. nov. 14. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:
88%

Sosem voltam regelve még sehová az említettek közül (nő vagyok), de egyszer belestem a Badoo-ra, mert egy idősebb ffi barátom 2 komoly kapcsolata is onnan lett. Meg tudom erősíteni a Maúnika-show castingot a másik oldalról is. A kompozíciók központi elemei a napszemüveg, baseball sapka vagy szalmakalap, korsó sör, autó / motor, kaja (4 személyes tál, bográcsos valami), cigi, haverok, harci kutyák, vagy ezek kombinációi. És megláttam a gyerekkori szomszédunkat, aki úgy 120 kg, tele tetkóval, és egy csajozós cabrioban pózolt.

Ekkor zártam be az oldalt.

Úgyhogy a helyzet az, hogy 280km-el arrébb is drámai(an vicces) a helyzet, női szemszögből.

2021. nov. 15. 04:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Badoo-n elvétve akad normális, akivel el lehet beszélgetni már, de az 100%-ban a 40 felettiekre érvényes. Ők azért vannak ott, mert elváltak, özvegyek.

A 30 alatti korosztályban inkább az unatkozó plázacicák, és az agyhalott elhízottak vannak nagyrészt, akik ugyan nem fognak visszaírni, de még el sem olvassák azt, amit írtál nekik. 30-40 között a gyerekes anyukák vannak, akik nehezen kelnek el, meg azok, akik valamiért nem tudtak pasit szerezni maguknak, mert antiszociálisak. Rengeteg ismerős arcot is láttam ott, csak megerősített abban, amit itt leírtam. Hozzáteszem, vannak ott szép nők is, de hát ha negyvenes nagymama, és nem tud randizni, mert unokázik állandóan, vagy elkezdünk beszélgetni, aztán lelép, na, rengeteg van. 33F

2021. dec. 11. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!