Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítséég holnapra kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány csak kérdése:

Segítséég holnapra kell a válasz számomra életbe vágo. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel egyre jobban kijövünk..csetelünk majd hogy nem minden nap már az utóbbi időben telefonon is beszéltünk.Csak az a problémám hogy a srác ahogy mondta is nagyon csajozós..ilyen egy éjszakás kaladokra bukik viszont mondta hogy azért mert a lány az illető is olyan volt..köztünk el csattant már egy két csók de nem tudom mit tehetnék hogy magamhoz láncoljam?? Legyek őrűlten magabiztos és ne engejek neki úgy semmit? avagy mit tegyek? segítsetek nagyon fontos holnap találkozom vele..
2012. okt. 27. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok. De azt tanácsolom vess be mindent. Légy kacér, pajkos, vidám, örült, szexi és félénk egyszerre. A legnagyobb erőfeszítéssel tedd amit teszel.

Kérlek ne pontozz le ezért, de a tanácsom, hogy a dolog, amivel kissé megnyújthatnád az együtt töltött időt, az az, ha leszopod, még holnap. Egy kis orálszex, nem eshetsz tőle teherbe, ki kell bírnod a helyzet érdekében.

2012. okt. 27. 21:32
 2/8 A kérdező kommentje:
jóó az értem és ezt egybe hogy vessem össze?? miket csináljak én?? a második feléd ki hagyva...
2012. okt. 27. 21:38
 3/8 anonymus12 ***** válasza:
csatlakozom az előttem íróhoz...de mond el neki ha még nem tetted meg...:)
2012. okt. 27. 21:39
 4/8 A kérdező kommentje:
és nem lehet hogy épp ezzel veszítem el?? hogy számára nincs kihívás??
2012. okt. 27. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
De, lehet. Nem egyszerű az emberi természet...Valakit nem zavar, ha könnyen megkaphat...valakit igen...erre neked kell ráérezned..
2012. okt. 27. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha annyira nagy "csajozós", aki minden héten más nőt dug meg, akkor szerintem nem kéne a srácnak megadni ugyanazt, amit mindezek lányok megadnak neki. Miben leszel te más, mint ők? Semmibe. A srác tudja majd, hogy te is megvoltál neki és kész. Ne add magad oda neki.
2012. okt. 27. 22:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget..de akkor még is mit tehetnék??
2012. okt. 28. 07:46
 8/8 anonymus12 ***** válasza:
ne siess ne engedj mindent mert az nem kihívás számára!
2012. okt. 28. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!