Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz szól a kérdés. Hogyan értékelitek, ha egy fiúnak sok partnere volt?
Figyelt kérdés
Volt komoly kapcsolat is, de nem vetette meg a kalandokat, szexkapcsolatokat és a többség ilyen volt.
(fizetős lány nincs köztük)
2021. nov. 14. 18:19
11/21 anonim válasza:
Mivel nem hiszem, hogy akinek ilyen a vérmérséklete, azt ki lehet tombolni, ezért nem kéne. Meg amúgy is, milyen már ez...
12/21 anonim válasza:
Nincs bajom vele, hiv tesztet kérnék tőle.
13/21 anonim válasza:
Nem kéne az ilyen. Megbízhatatlannak tartom.
14/21 anonim válasza:
Nekem nem számít ameddig engem szeret.
15/21 anonim válasza:
Az ilyenek nem szeretnek senkit, csak saját magukat.
16/21 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy neki szex fontosabb mint a kapcsolat.
Igy nem tudnam komolyan venni, nalam felejtos.
17/21 anonim válasza:
Attól függ, hogy mégis az a sok az mennyi, és hogy ez mégis mennyi idő alatt "gyűlt össze". Mert azért nem mindegy, ha vki egy nagyobb csalódás miatt mondjuk pár hónapig csak egyéjszakásozik meg szekapcsizik... vagy ha folyamatosan lyukra megy. Előbbi sem annyira szimpatikus, de még el tudnám fogadni, ha azt érzem, hogy tényleg szeret és tisztel... utóbbit én már nem tudnám elfogadni.
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. nov. 15. 18:03
19/21 anonim válasza:
Nem tudnám komolyan venni. 7 vagyok a páromnak úgy hogy 50 éves.
20/21 anonim válasza:
Nem kezdenék vele kapcsolatot, mert nem egyezik az értékrendünk. Nincs baj azzal, ha valaki sokmindenkivel lefeküdt, nálam nem fér bele, személy szerint igénytelenségnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!