Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkeresőn ismerkedek valakivel miért mindig azt kérdezik először hogy hol lakom pontosan és mivel foglalkozom?!
Szerintem ne aggódj, amilyen hisztis kis pöts vagy, tuti hogy a pénzedért ismerkednek veled, mert az ocsmány stílusod és ez a hiszti annyira elviselhetetlen, hogy normális ember nem bírná.
Gondolkozni se kell neked ezen.
Úgy látom itt nagyon sokan mellék vágányon vannak.
Amit a 18 as hozzászólásofban írsz, azzal bizony fején találtad a szöget.
A lakás helyzet nem mindig a távolságra, és nem mindig a városra vonatkozik.
A lakáshekyzet bizony sokszor elárul rólunk nagyon sok mindent.
Ha van saját lakásod, egyedül élsz benne, saját neveden van, ez már fél siker, ez már egy jó egzisztencia.
Itt már egy viszonylag komoly emberrel állunk szemben.
De ha a szüleiddel laksz, vagy albérletben, esetleg munkás szállón, az bizony gáz.
Ez bizony bem egy jó egzisztencia.
A munkával ugyanez van. Egy egyetemet végzett nő nyilvánvalóan nem fog összejönni egy bádogossal, de egy ételfutárral sem.
Úgyhogy sajnos ezek a kérdések ezek felmérés jellegűek.
Sokat elárulnak az adott személyről.
#ma 21:17
Igazad van.
Abban is egyet tudnék érteni hogy egy egyetemet végzett ember nem szeretne komoly kapcsolatot például egy szakmunkásképző, vagy érettségivel rendelkező emberrel de ez megint más kategória. Bár hozzáteszem, véleményem szerint a szerelem nem válogat. Én is voltam szerelmes egy nálam jóval alacsonyabb értelmi szinten lévőbe, mégsem azért lett vége a kapcsolatnak mert cikinek tartottam a 10 osztályos végzettségét, hanem mert egy csaló volt. Szerintem ha igazán bejön valaki, és szerelmes leszel mindegy milyen végzettsége vagy munkája van. Lehet az akár egy takarító vagy egy pénztáros is. De ez csak az én véleményem, mint írtam.
Az viszont durva hogy társkereső appon, az első pár mondatban már ott van ha levelezek valakivel, "De egész pontosabban mivel foglalkozol?"
"Kicsit pontosabban?"
Még ha meg is írom neki, tovább faggat, iszonyat bunkó módon. Azért mindennek megvan a maga ideje szerintem. Bár ki tudja lehet, ha elmennék egy első ,,randira,, valamelyikükkel már a fizetésem kérdezné, mennyiből élek :-D
Valami: szia, szimpatikusnak tűnsz, stb.. például ez lenne nekem az alap ismerkedésnél az interneten keresztül az első chatben vagy üzenetben. :/
Mindegy is, igazából én offolom szerintem ezt az online társkeresést, kész őrültek világa :/ gondoltam egy próbát megér, de nem.
Tudom hogy vannak olyanok akik azzal a céllal keresnek partnert hogy közösen fizessenek egy albérletet, vagy szimplán oda költözzenek valakihez, ezzel a megélhetési társkeresőkkel tisztában vagyok, akik konkrétan ezzel a céllal regisztrálnak be, egy ismerősöm is régen ezért regisztrált, kb 10 éve még.
De akkor ez nem is az igazi szerelemről szól, eleve. Véleményem szerint. Ez ilyen élettárs kereső vagy nem is tudom.
Teljesen jól látod kedves kis kérdező.
Ez így van. Az iskolázottság sajnos nagyon döntő lett a társkeresésben.
Viszont ahogyan te is írod, a szerelem nem válogat.
Ezért jó a természetes út, és ezért nem jó az internet.
Én is befejeztem a netes vackokat.
Ha az életben meglátsz valakit, és szimpatikus, a kutyát nem fogja érdekelni, hogy milyen iskolája van.
Meglátok egy szép csinos, vékony kedves kis nőt, akkor pont lesz@rom hogy milyen iskolája van.
Nem érdekel. A neten viszont tényleg ez az első kérdés.
Az iskokától függ, hogy szimpi e az illető vagy sem.
Felháborító lett ez a világ.
Na meg a magasság. Borzasztó, hogy a neten, a 160 centis nők, 185 fölötti férfit keresnek.
Könyörgöm. Minek. Bőven elég 5-10 centi a ffi javára.
Én férfiként egyébként sem a feje tetejét akarom állandóan bámulni. Inkább a kis mosolygós pofiját. 😃😄🤭
23.
# tegnap 21:13
Nem tudom pontosan leírni, elvileg ha egy beszélgetés magától megy, az a jó.
De ez a részletezzem valakinek "egész pontosabban" mi a munkám mintha a saját testvéremnek írnék, holott egy idegennel írok, (aki még az is lehet hogy kamu profil) ki tudja, az durva elsőre.
Tudjátok mit, ennek lenne egy tapintatlanság mentesebb módja is, megkérdezni, már ha ennyire eget verően fontos kérdés!
Például: Szellemi munkát végzel, vagy fizikai munkát?
Ez így már jobban hangzana, elsőre, nem az hogy részletezzem, és egy ember ezzel kezdett. Nade, mindegy is mint már írtam offolom az online társkeresést, nekem ez már csak filózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!