Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért talál szinte minden nő sokkal könnyebben társat,
mint férfi, mert a férfiak toleránsabbak a nők
gyengeségeit illetően?
Úgy könnyű toleránsnak lenni, hogy egynek jó lesz alapon állsz az egészhez. Aki komolyan tervez, az igenis válogat.
2021. nov. 13. 09:13
Dehogy toleránsabbak, hagyjuk már. Esetleg egy szép nőnek tolerálnak mindenfélét, még az élhetetlen, korlátozó akarnok viselkedést vagy megcsalást is. De egy rondának a legkisebb semmiséget sem, eleve a rondaságot sem.
30 éves nő vagyok, 7,5 éve egyedül, csak mert rusnya és unalmas személyiségű vagyok, tehát nulla a vonzerőm. Ennyit arról, hogy könnyű vagy könnyebb... Még szexre sem kellek.
2021. nov. 13. 10:06
22 Majd mindjárt jönnek a zsenik, hogy ez azért van, mert csak a jó pasikat akarod és nem adtad le eléggé az igényeid.Bezzeg ha könyörögnél, akkor biztos akadna egy fogatlan, mosdatlan, alkoholista, 50-es hajléktalan, aki szívesen megalázna, bántalmazna, kihasználna és élősködne rajtad.
2021. nov. 13. 12:26
hogy védik a védhetetlent a lúzercicák :D
2021. nov. 13. 13:53
"Bezzeg ha könyörögnél, akkor biztos akadna egy fogatlan, mosdatlan, alkoholista, 50-es hajléktalan, aki szívesen megalázna, bántalmazna, kihasználna és élősködne rajtad."
Nem is gondolnád, hogy ezt milyen pontosan eltaláltad, 23-as :( Bár könyörgés helyett inkább keményen oda kellene tennem magam; felszedni őket, aztán csendben, alárendelődve maximálisan kiszolgálni minden téren 24/7.
(22-es voltam)
2021. nov. 13. 14:00
26/31 A kérdező kommentje:
22-es, amit írtál, csak akkor lenne igaz, ha nem lennél válogatós, de elég valószínű, hogy válogatós vagy, ha nem lennél az, akkor egy visszafogottabb férfit már találtál volna.
22-haha, bármikor találsz szexre. miért kamuzol?
2021. nov. 13. 16:48
22 Látod?Mondtam, hogy majd megmondják.Biztos válogatsz!:D
2021. nov. 13. 22:07
Válogat hát. Rohadt sok nő tudja a rusnya személyiségét elrejteni, addig, amíg be kell hálózni a pasit. Szex esetén sokkal rövidebb idő alatt, sokkal kevesebbet kell rejtegnie.
2021. nov. 14. 10:07
29: Ahhoz, hogy be tudjam hálózni a pasit szexre, a rusnya külsőmet, nem pedig a dögunalmas személyiségemet kellene elrejteni. De a lapos, csontváz testet semmilyen trendi rongyika - aminek egyébként is le kell kerülnie... - nem rejti el, ahogy az ocsmány fejet sem teszi vonzóvá vagy legalább elfogadhatóvá fél mázsa vakolat. Van az a szint, amin az optikai tuning nem segít, pechemre az én kinézetem is erre a szintre sorolható, így pedig marad a nagy büdös semmi vagy a 23-as által említett kategória. Hisz ugye pusztán azért, mert ronda vagyok (meg "uncsiii"), be kéne nyelnem a 20-30 év korkülönbséget, a masszív alkoholizmust, láncdohányzást, drogos trógerséget, a bűzölgést, a fogatlanságot meg a bántalmazás minden formáját. Logikus, nyilván így egál...
2021. nov. 14. 11:10
Kapcsolódó kérdések: