Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért talál szinte minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért talál szinte minden nő sokkal könnyebben társat, mint férfi, mert a férfiak toleránsabbak a nők gyengeségeit illetően?

Figyelt kérdés
A férfiak sokkal több mindent tolerálnak a nőknél, mint fordítva. Még a külső hibákat is. Mi az oka annak, hogy a nők minden területen sokkal válogatósabbak a társkeresésnél? Valóban a férfiak sokkal elnézőbbek lennének?

2021. nov. 12. 20:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
96%
Úgy könnyű toleránsnak lenni, hogy egynek jó lesz alapon állsz az egészhez. Aki komolyan tervez, az igenis válogat.
2021. nov. 13. 09:13
 22/31 anonim ***** válasza:
52%

Dehogy toleránsabbak, hagyjuk már. Esetleg egy szép nőnek tolerálnak mindenfélét, még az élhetetlen, korlátozó akarnok viselkedést vagy megcsalást is. De egy rondának a legkisebb semmiséget sem, eleve a rondaságot sem.

30 éves nő vagyok, 7,5 éve egyedül, csak mert rusnya és unalmas személyiségű vagyok, tehát nulla a vonzerőm. Ennyit arról, hogy könnyű vagy könnyebb... Még szexre sem kellek.

2021. nov. 13. 10:06
 23/31 anonim ***** válasza:
80%
22 Majd mindjárt jönnek a zsenik, hogy ez azért van, mert csak a jó pasikat akarod és nem adtad le eléggé az igényeid.Bezzeg ha könyörögnél, akkor biztos akadna egy fogatlan, mosdatlan, alkoholista, 50-es hajléktalan, aki szívesen megalázna, bántalmazna, kihasználna és élősködne rajtad.
2021. nov. 13. 12:26
 24/31 anonim ***** válasza:
7%
hogy védik a védhetetlent a lúzercicák :D
2021. nov. 13. 13:53
 25/31 anonim ***** válasza:
79%

"Bezzeg ha könyörögnél, akkor biztos akadna egy fogatlan, mosdatlan, alkoholista, 50-es hajléktalan, aki szívesen megalázna, bántalmazna, kihasználna és élősködne rajtad."

Nem is gondolnád, hogy ezt milyen pontosan eltaláltad, 23-as :( Bár könyörgés helyett inkább keményen oda kellene tennem magam; felszedni őket, aztán csendben, alárendelődve maximálisan kiszolgálni minden téren 24/7.

(22-es voltam)

2021. nov. 13. 14:00
 26/31 A kérdező kommentje:
22-es, amit írtál, csak akkor lenne igaz, ha nem lennél válogatós, de elég valószínű, hogy válogatós vagy, ha nem lennél az, akkor egy visszafogottabb férfit már találtál volna.
2021. nov. 13. 15:28
 27/31 anonim ***** válasza:
13%
22-haha, bármikor találsz szexre. miért kamuzol?
2021. nov. 13. 16:48
 28/31 anonim ***** válasza:
22 Látod?Mondtam, hogy majd megmondják.Biztos válogatsz!:D
2021. nov. 13. 22:07
 29/31 anonim ***** válasza:
Válogat hát. Rohadt sok nő tudja a rusnya személyiségét elrejteni, addig, amíg be kell hálózni a pasit. Szex esetén sokkal rövidebb idő alatt, sokkal kevesebbet kell rejtegnie.
2021. nov. 14. 10:07
 30/31 anonim ***** válasza:
29: Ahhoz, hogy be tudjam hálózni a pasit szexre, a rusnya külsőmet, nem pedig a dögunalmas személyiségemet kellene elrejteni. De a lapos, csontváz testet semmilyen trendi rongyika - aminek egyébként is le kell kerülnie... - nem rejti el, ahogy az ocsmány fejet sem teszi vonzóvá vagy legalább elfogadhatóvá fél mázsa vakolat. Van az a szint, amin az optikai tuning nem segít, pechemre az én kinézetem is erre a szintre sorolható, így pedig marad a nagy büdös semmi vagy a 23-as által említett kategória. Hisz ugye pusztán azért, mert ronda vagyok (meg "uncsiii"), be kéne nyelnem a 20-30 év korkülönbséget, a masszív alkoholizmust, láncdohányzást, drogos trógerséget, a bűzölgést, a fogatlanságot meg a bántalmazás minden formáját. Logikus, nyilván így egál...
2021. nov. 14. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!