Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még mindig azt mondják a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig azt mondják a nők hogy nekik sokkal nehezebb az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Ezt egy itteni kérdésnél irta egy nő:

40 felett vagyok most töltöttem több órát azzal, hogy szelektáljak abból a több száz pasiból, akik ismerkedni szeretnének velem. Jó, igaz, 2 nap alatt gyűlt fel ez a mennyiség, de őszintén szólva örülök, hogy nem vagyok 20-26, mert ennyi megkeresésre sincs energiám... ??

Ha 40 évesen ennyi levelet kap akkor a 20-26 évesek mennyit kaphatnak?

Bezzeg a férfiak 1 levélnek is örülnének.

2021. nov. 12. 18:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

A kérdező férfi, aki nőnek álcázza magát és próbál a nők ellen hergelni. Gyakoris perverzió: Pipa.

Amúgy meg, kérdező, qrvára nem előny az, hogy kapsz naponta 100 levelet, aminek a zöme az, hogy "dugnák véled, jáj de szép vagy".

Te, mint férfi (aki nőnek tetteti magát egy anoním oldalon) el sem tudod képzelni, hogy a nőknek is nehéz az ismerkedés. Csak máshogy. Ha majd életedben beszélgetsz pár szónál többet nőkkel, megérted. Vagy nem, le vagy te szarva. :D

2021. nov. 12. 19:18
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
És kiválasztasz egyet a 91-ből vagy majd 10 év múlva is beírod hogy 120 levél jött N 40+?
2021. nov. 12. 19:19
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Sírjatok.🤭😜
2021. nov. 12. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
22%
Kérdező, te azt nem érted, hogy a nőknek édes mindegy ám, hány ezer pasi közül válogathatnak, ha nekik egyszer csak az a pár férfi kell, akire az ÖSSZES nő pályázik.
2021. nov. 12. 19:38
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van női regem férfi létemre. Tényleg rengetegen írnak. Van pár hapsi akikkel dumálgatok, imádnak. Szegények, csak az igazat nem tudják. Viszont legalább van akivel tudnak értelmesen beszélgetni. Szándékosan átlagos pasikat választottam. Szerintem jó pár női reg valójában férfi, vagy bűn ronda sikertelen nő.
2021. nov. 12. 19:43
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Azt a mondást hallottad, hogy minőség a mennyiség felett? Sokra nem megyünk, ha 50 félbolond ösztönlény ír ránk, és 2 levélváltás után meztelen képet kér, vagy azonnal egy d*ck pic-kel indít.
2021. nov. 12. 20:20
 17/17 anonim ***** válasza:
20%

A nőknek tényleg baromi könnyű dolguk lenne, ha nem legjobb pasikon marakodnának, akikből értelemszerűen csak nagyon kevés van. Sokkal több nő van, aki minden áron ilyen pasit akar, mint amennyi ilyen férfi létezik.

Azok a nők élnek folyamatos, boldog párkapcsolatban, akik reálisan mérték fel, hogy milyen férfit kaphatnak meg és jól választottak a gyakorlatilag korlátlan választékból. Akik fenn vannak a társkeresőkön, pont ennek az ellenkezője: ragaszkodnak olyan kaliberű férfiakhoz, akiknél az égegyadta világon semmi esélyük sincs, csak ezt nem értik meg, mert egyszer-egyszer meg tudják magukat dugatni velük.

2021. nov. 12. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!