Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig azt mondják a nők hogy nekik sokkal nehezebb az ismerkedés?
Ezt egy itteni kérdésnél irta egy nő:
40 felett vagyok most töltöttem több órát azzal, hogy szelektáljak abból a több száz pasiból, akik ismerkedni szeretnének velem. Jó, igaz, 2 nap alatt gyűlt fel ez a mennyiség, de őszintén szólva örülök, hogy nem vagyok 20-26, mert ennyi megkeresésre sincs energiám... ??
Ha 40 évesen ennyi levelet kap akkor a 20-26 évesek mennyit kaphatnak?
Bezzeg a férfiak 1 levélnek is örülnének.
Ilyen állítasra még egy nő sem vetemedik. Legfeljebb azt állítják ugyanolyan nehéz, de azt hogy nehezebb, azt ritkán olvasom
Azért előfordul, de az nagyon buggyant
Nők nem nagyon szoktak sajnàlni.
Kegyed netàn fèrfi ?
Annyira belebuzultatok ebbe, hogy a nők kapnak levelet. És? Darabra fizetnek? Vagy mi a jó benne?
Tegyél fel valami cunimókusról képet, és élvezd, hogy tele a postaládád, mert kanos pasik írogatnak, hogy sziamizu. Levelezgessetek! Vagy tegyél fel képet valami toyboyról, és írnak a kiéhezett konyhásnénik.
"Több órát azzal, hogy szelektáljak abból a több száz pasiból, akik ismerkedni szeretnének velem. "
Kamu. Senki nem kap ennyi levelet. Se 20, se 40 éves.
Tegnap regisztráltam társkeresőre-megadtam az adataim persze-kép nélkül egy óra alatt kb. 40 levél jött.Tettem képeket ma reggel.. 91 levél jött eddig.
N 30+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!