Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még mindig azt mondják a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig azt mondják a nők hogy nekik sokkal nehezebb az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Ezt egy itteni kérdésnél irta egy nő:

40 felett vagyok most töltöttem több órát azzal, hogy szelektáljak abból a több száz pasiból, akik ismerkedni szeretnének velem. Jó, igaz, 2 nap alatt gyűlt fel ez a mennyiség, de őszintén szólva örülök, hogy nem vagyok 20-26, mert ennyi megkeresésre sincs energiám... ??

Ha 40 évesen ennyi levelet kap akkor a 20-26 évesek mennyit kaphatnak?

Bezzeg a férfiak 1 levélnek is örülnének.

2021. nov. 12. 18:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
A túlkínálattól megszédülnek, mad aki jó, az sem elég jó nekik, hiszen lehet hogy 5 perc múlva egy jobb fog jelentkezni nála.
2021. nov. 12. 18:33
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem egy nő sem állítja azt, hogy nehezebb neki ismerkedni, mint egy vele egy kaliberű pasinak. Hibás az alapfelvetés.
2021. nov. 12. 18:33
 3/17 anonim ***** válasza:
50%

Ilyen állítasra még egy nő sem vetemedik. Legfeljebb azt állítják ugyanolyan nehéz, de azt hogy nehezebb, azt ritkán olvasom

Azért előfordul, de az nagyon buggyant

2021. nov. 12. 18:35
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Nők nem nagyon szoktak sajnàlni.

Kegyed netàn fèrfi ?

2021. nov. 12. 18:35
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
Napi brühühü. Siránkozás helyett mondjuk menj mosogatni.
2021. nov. 12. 18:47
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem mindenkinek egyformán nehéz az ismerkedés. Nőnek és férfinak is. Főleg akkor ha nincs valakinek baráti köre vagy kiterjedt szociális hálója. Általában mindenhol lehet ismerkedni, az adott szituáció hozza magával a dolgot. Ezt erőltetni vagy direkt belemenni felesleges. És nem is az a nehéz hogy "Hol?", hanem az hogy "Mikor?". Nekem férfiként könnyű dolgom volt, és szeretek is csevegni mindenről. Az összes partneremet neten ismertem meg. Chaten beszélgetős oldalon, vagy közös Face ismerősön keresztül úgy hogy ő jelölt be én csak ráírtam. Más kérdés hogy ezekből többéves hosszútávú kapcsolatok nem lettek. Szóval szerintem nincsen olyan hogy könnyű. Olyan van hogy könnyebb. De nőként sem egyszerű a kétbites ismerkedéssel operáló férfiak közül kiválasztani azt akinek 2-nél több agysejtje van. A mai napig pozitívan csalódnak bennem a csajok és szívesen b...szák el velem pletyizéssel az idejüket. :D
2021. nov. 12. 18:48
 7/17 anonim ***** válasza:
6%
Mit ismerkedik még 40 felett? Itt a probléma...
2021. nov. 12. 19:01
 8/17 anonim ***** válasza:
92%

Annyira belebuzultatok ebbe, hogy a nők kapnak levelet. És? Darabra fizetnek? Vagy mi a jó benne?

Tegyél fel valami cunimókusról képet, és élvezd, hogy tele a postaládád, mert kanos pasik írogatnak, hogy sziamizu. Levelezgessetek! Vagy tegyél fel képet valami toyboyról, és írnak a kiéhezett konyhásnénik.

2021. nov. 12. 19:01
 9/17 anonim ***** válasza:
25%

"Több órát azzal, hogy szelektáljak abból a több száz pasiból, akik ismerkedni szeretnének velem. "

Kamu. Senki nem kap ennyi levelet. Se 20, se 40 éves.

2021. nov. 12. 19:09
 10/17 anonim ***** válasza:
62%

Tegnap regisztráltam társkeresőre-megadtam az adataim persze-kép nélkül egy óra alatt kb. 40 levél jött.Tettem képeket ma reggel.. 91 levél jött eddig.

N 30+

2021. nov. 12. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!