Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek! Könnyebb forradalmat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek! Könnyebb forradalmat csinálni, mint magatokon változtatni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 17:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
7%

#4: "És ez igaz az összes incelre (más kérdés, hogy többségük feltehetően nem kattan be annyira, mint ő)."

Na ezt utálom, mikor egyetlen emberből következtettek. Szerinted én (tudom, nem ismersz, de akkor is) most nem tölteném szívesebben egy lánnyal az időmet, mint itt írogatva?

#15: "Ha tudnád hogy a nők 80%-ának esélye sincs az "alfákra""

Akkor erről értesítsd őket is, mert ők valamiért mégis megdugatják magukat az ilyenekkel, aztán maximum sírnak, hogy csak arra kellettek.

2021. nov. 12. 02:04
 22/28 anonim ***** válasza:
7%

21

“Akkor erről értesítsd őket is, mert ők valamiért mégis megdugatják magukat az ilyenekkel, aztán maximum sírnak, hogy csak arra kellettek.“

Elképesztő mennyire meg tudják alazni magukat a nők, csakhogy hozzáférjenek az alfa farokhoz.

Könyörögnek a taliért, irogatnak nekik, nem szállnak le róluk, taxit hívnak és saját költségen a lakásukig mennek, majd miután megdugják őket szépen hazamennek, még csak egy kis bújást sem kapnak.

Ezeket első kézből tudom, elmondták a Chad srácok kb hogyan csajoznak.

Egyszerre kirázott a hideg és csodálkoztam.

2021. nov. 12. 12:45
 23/28 anonim ***** válasza:
7%

22

Tehát folytatva a gondolatmenetet, elképesztett, hogy csupán genetikai okoknál fogva nekem nem lehet részem ugyanabban az életminőségben. Nekik alanyi jogon kijár a nő, a p*na, nekem meg nem.

Mert aztán ők egyáltalán nem tettek semmit érte, csak megszülettek annyi.

Ha a feministák itt azt írják, hogy alanyi jogon nekem nem jár ki a szex, akkor ezeknek az alfáknak miért jár ki alanyi jogon?

Erre várnám a magyarázatot!

2021. nov. 12. 12:48
 24/28 anonim ***** válasza:
7%

Aztan meg jol rabasznak, mint Bartok a zongorara 😂

Dehat ez kell nekik.....

37F incel

2021. nov. 12. 12:56
 25/28 anonim ***** válasza:
7%

24

Nem tudnak mit tenni. Brutálisan erősek az ösztöneik.

Úgy kell elképzelni mint egy tyúk amikor megpillant egy földigilisztát. Rácuppan azt fut vele. Irányításukon kívül eső.

2021. nov. 12. 13:04
 26/28 anonim ***** válasza:

Rengeteg olyan kevésbé vonzó, mondhatni csúnya férfit ismerek és látok, akik kapcsolatban vannak. Ha nekik lehetséges, akkor talán mégsem lehetetlen. (És nem, nem gazdagok mielőtt valaki azzal jönne).

De vicces amúgy olvasni ezeket a nőgyűlölő kommenteteket..amiknek semmi valóságalapja nincs. 😂

24F

2021. nov. 12. 13:11
 27/28 anonim ***** válasza:

27

Ha nem tűnt volna fel az a 24f akkor most elárulom.. Férfi vagyok. 🤦‍♂️

2021. nov. 12. 13:17
 28/28 anonim ***** válasza:
30%

28

Elnézést a hibáért, már előre feltételeztem, hogy nő írhat ilyet csak :)

De attól eltekintve még igaz.

2021. nov. 12. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!