Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy ezek az incelek rendeznének valamiféle forradalmat a jövőben?
Provokatív trollkérdés.
Az inceleknek csak egy minimális része az "incel-terrorista". A többségük egyszerűen csak éli a boldogtalan életét és senkinek sem árt vele. Az meg, hogy van ezen az oldalon 3-4 elmebeteg, akik ugyanazt a kérdést teszik fel újra és újra, még nem jelent semmilyen forradalmat.
A normális inceleknek (99%-uk az) kitartást és lelkibékét kívánok.
Te meg kérdező menj, és nyúlj magadhoz a trollkodásod nyújtotta örömödben.
Én már találkoztam olyannal, aki számára egy incelforradalom tényleges utópia :D
Ahányszor Murikában valami elmeroggyant szűz lelő hat embert apuci pisztolyával, az incel fórumokon elkezdik erre verni, hogy KEZDŐDIK...
De hogy a kérdésre is válaszoljak: nem, ezek az önsorsrontó töketlenek nem fognak tényleges forradalmat csinálni sehol.
"frusztráltságuk és magányuk miatt beállnak egy szélsőjobboldali radikális csoportba"
Ammán megvolt 2006-ban. Ha mostanában csinálnának valamit Orbán úgy feldugná a gumibotot a seggükbe, hogy nagyon gyorsan leszoknának az incelkedésről és még gondolni sem mernének a nőkre.
9: az biztos :D 'fordítva tartod a pinás zászlót, Matyi!'
'jó, honnan tudjam, sosem láttam még, hogy néz ki...'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!