Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy ezek az incelek rendeznének valamiféle forradalmat a jövőben?
Figyelt kérdés
Szinte mindennap lehet itt olvasni a különféle elméleteiket és szerintem van rá esély hogy frusztráltságuk és magányuk miatt beállnak egy szélsőjobboldali radikális csoportba. Bár tény, hogy a férfiak nagyrésze talál magának párt gond nélkül, de aki szélsőségekben gondolkodik arra nem hatnak az észérvek..2021. máj. 24. 21:22
71/77 anonim válasza:
Ha még Balázst is idefújja a szél, meg is kezdhetitek a forradalmat! ✊✊✊
Bocsánat, "a passzív ellenállást, ami idővel megtör minket".
72/77 anonim válasza:
Hat mar en is klasszikus vagyok :D
36F incel
73/77 anonim válasza:
Én még szeretném idehívni D-kosarat és a mániákus megcsalt nőt is, hogy teljes legyen a Leaderboard.
74/77 anonim válasza:
D kosár sajnos már egy ideje nem aktív. Gondolom belefulladt a pasi kukájába.
76/77 anonim válasza:
Ezek a "férfiak" ahhoz is képtelenek, ami ösztönösen megvan az emberben, hogy társat találjanak. Majd szerinted képesek lennének szerveződni és nyíltan vállalni a bénaságuk?
77/77 anonim válasza:
Félreérted a helyzetet, ők tök rendben vannak, A NŐK HIBÁJA, hogy nem találnak barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!