Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek kizáró ok a kopaszság?
Az lenne a kérdésem hogy nálatok kizárok ok ismerkedésnél ha valaki borotválja a fejét? Jóképű, van humora az illetőnek, van egzisztenciája és normális értékrendje van, nem visszahúzódó, magas, sportos alkatú.
29F
Nekem kopik már szépen, azt mondják úgy is arra a sorsra jutok, hogy borotválni fogom. Egy biztos nem plusz pont, hogy kopaszodok 3x után.
Valamelyik cikkben írták, hogy a teljesen kopasz fazonok bizalmat keltenek a nőkben mert egy kisbabára asszociálnak. :D Amíg nem leszek teljesen mickey egér addig én tuti nem bántom. Amíg nincs nő legalább több pénz marad a hobbikra.
Van akinek igen, van akinek nem. Erre úgysem fogsz kapni normális választ, hisz ahány nő annyi féle ízlés.
És ha kopaszodsz akkor mit csinálsz? Nem fog visszanőni a hajad, ergo marad az örök tar fej, szóval akinek nem jön be a kopaszság annak akkor nem fogsz tudni megfelelni. Ez van. Ha viszont van alapból hajad, akkor nyilván válaszhtasz, hogy borotva vagy meghagyod. Bár ebben az esetben én a hajat választanám, egy normális frizurát, ez többeknek tetszik, mint a tükörsima fej. Hiszen az is egy véglet, mint a seggig érő haj.
Nekem amúgy eléggé megritkult a hajam, elől és a fejem tetején már alig van, mégis mióta így van több sikerem van a nőknél mint bármikor előtte (nyilván nem ezért, de azért érdekes).
A kopaszODÁS igen. Tudjátok amikor valaki nem csinál semmit az undorító kopaszodó fejével, csak ott van neki a haja és leszarja vagy azt hiszi majd nem veszik észre.
A kopaszSÁG nem, az nekem nagyon is vonzó. Tudjátok, amikor valaki igényes és nem úgy hagyja a kopaszodó fejét csúnya kopaszodón, hanem nyírja, borotválja a haját. (Persze nem kopaszodó ember is borotválhatja a fejét, ez igazából mindegy.)
Egyébként azért hülye a kérdés, már bocs, mert az utcán ha megyek akármerre eléggé sok kopasz férfit lehet látni nővel az oldalán.
"Akinek az, az most komolyan azt gondolja magában, hogy inkább vagyok egyedül, mint egy pasival, akinek nincs haja? "
Miért fél ennyi sok ember a szingliségtől?😂 Neked mindegy hogy néz ki, csak legyen valaki? 😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!