Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet így egy nőnél esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így egy nőnél esélyem?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy lánnyal tök szimpi meg minden, de még nem találkoztunk. Kérdeztem mit néz meg először egy férfin.... azt mondta a fogait.

Sajnos reflux miatt nagyon sárgák kopottak a fogaim mert kilátszik a sárga dentin... több mint egy millió lenne ezt megcsináltatni mert minden fogja korona kéne.

2021. nov. 10. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Akinek nincs 1 milliója megcsináltatni a fogát, az annyit is ér.
2021. nov. 10. 14:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A fogaidat nem a nőzésért hanem az egészséged érdekében kéne megcsináltatnod. A reflux is kezelhető, nem feltétlenül milliós költséggel.

A fogaidra gondolom nem egyszerre kéne egy misi, szépen fokozatosan állj neki és majd alakul az.

2021. nov. 10. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Korona miatt az ép fogat tökretenni nagy kár lenne. Alatta ugyanis pár év alatt elrohad vagy el is hal a pici lecsiszolt fog. Esztétikai fogászaton kellene tanácsot kérni, mi az ami nem marja a fogzománcot. De szerintem ha nem Hollywood- i a mosolyod azért még lehet tolerálni, sokkal zavaróbb ha rossz szaga van a lehetnek de szép maga a fog.
2021. nov. 10. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

3!

Nem rohad el a fog a korona alatt, ha normálisan fel van rakva!

2021. nov. 10. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
De mert mikro-repedések keletkeznek idővel ahol beszivárog a nyál, baktérium stb. Tapasztalatból beszélek, ne hidd el ha nem akarod.
2021. nov. 10. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Én se csiszoltatnam le az ép fogaimat. Nekem se hófehér, alapból sargasabb gyerekkorom óta. Csak azóta merek nevetni, mióta az első kettőre szuvasodás miatt korona került. Feherebbre kértem, de nagyon kellett kardoskodnom, mert igazítani akartak a többihez a színét. Kiharcoltam két árnyalattal feherebbet. Jo döntés volt. Az egyikre kellett csak azért mert letört, a másikat mellette csak azért kellett lecsiszoltatni, mert így tudták szimmetrikussa tenni a fogsorom. Nagyon jó döntés volt, ez a 2 fog megérte. De mindig van rizikója, egy másik fogam 4 éve fáj és gyulladt a korona alatt, mert nem jól illesztették. Első naptól fogva fáj alatta, mégis ki kell fizetnem az árát az új koronanak, pedig sose volt jó. Szóval csak mértékkel azzal a csiszolassal.
2021. nov. 10. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!