Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a világon minden nőnek pasija?
Már külföldön is jártam,ott is probálkoztam csajoknál.
Mind az mondta hogy van barátja.
Miért csúnyázátok le az embereket? Elment az eszetek?
A szépség belülröl fakad,nem tudtátok? Meg a szépség relativ.
Igen, valóban, ahogy egy lány betölti a 18-at illegális egyedülállónak lennie. Mindenhol ez van.
Hogy jut eszedbe ekkora hülyeség? A világ minden nőjénél próbálkoztál, hogy ezt így kijelented?
Amúgy igen, leggyakrabban azért szoktunk a “van barátom” szöveggel jönni, mert másból nem értenek. Nem értik azok a bizonyos “kedves rendes jófiúk”, hogy csak azért mert szingli valaki, még nem feltétlenül akar ismerkedni, és még zaklatják az embert. Sajnos sokan nem értik azt, hogy nem, de ha felmerül a lehetőség, hogy egy “barát” megveri őket, ha nem állnak le, akkor valahogy be tudják fejezni.
"6-os, miért nem ezt mondod: Csúnya vagy, én meg felszínes. Légyszíves, távozz!
Nincs benne hazugság, jobb a lelkiismeretnek"
Mert volt már rá példa, hogy egy egyszerű "nem" válasz miatt valakit negyven napig kínoztak, míg bele nem halt a sérüléseibe. És ha azt hiszed ez egyszeri eset, akkor el kell keserítselek. Szerencsés az a nő, akinek csak a kocsiját rongálták meg miatta. Mi lenne, ha tényleg azt mondanánk, hogy csúnya...
Azért is mondjuk, hogy van barátunk, mert sok férfi előbb tisztel egy ismeretlen férfit, mint az előtte álló nő szabad akaratát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!