Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt írta valaki hogy akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt írta valaki hogy akinek nincs nője az hulladék,ez mennyire igaz?

Figyelt kérdés
ismerek sok embert akik hulladékok,mégis van feleségük,férjük stb,pl tanár aki veri a gyerekeket az iskolába,ez leginkább régen volt divat,nő aki lepofozza a gyerekét a székről,férfi aki félremegy de a felesége kitart mellettte,vagy hogy visszamenjünk korba,tizenévesek akik megverik szekálják akit nem kedvelnek de nőjük van stb
2021. nov. 9. 18:34
 1/10 Sunshinedoll ***** válasza:
74%
Nyilván semennyire nem igaz :D
2021. nov. 9. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Te valóban adsz arra amit itt a Gyakorin ír valaki?
2021. nov. 9. 18:36
 3/10 A kérdező kommentje:
jó akkor maga a kérdés tárgytalan,az alatta lévő incel írásról vélemény?:D
2021. nov. 9. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem az a fontos, hogy van vagy sem, hanem az, hogy miért. Van olyan, akinél én sem tudom mással indokolni, hogy a fsznak sem kell, mint azzal, hogy selejt, de az sem különb, akinek az élet a párkapcsolat körül forog és az egyetlen értéke az, ha van párja. Hasonlóan szánalmas, mint azok, akik azt hiszik, hogy gyerek nélkül nincs teljes élet. Van, akinek ennyire futja, de nem hiszem, hogy erre fel lehet nézni. Vagy hogy követendő példa ez a hajszolósdi ahelyett, hogy az ember magán belül törekedne értékekre és rendezettségre, ami úgyis vonja maga után azt, hogy rendbejönnek a számára fontos dolgok is az életében.
2021. nov. 9. 18:44
 5/10 A kérdező kommentje:
jó,akkor selejt vagyok
2021. nov. 9. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Most épp pont nincs nőm. De nem érzem magam selejtnek. Nem vagyok egy adonisz, de sokan vágynak ilyen pasira mint én!:) csak még meg kell találnunk egymást😍
2021. nov. 9. 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
De azt is tudom hogy a mai világban nem számítanak az olyan alapértékek: őszinteség, becsület, hűség. Élet, nem csak létezés. 6 voltam
2021. nov. 9. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Dehogynem számítanak, csak nem azokban a körökben, ahol te mozogsz.
2021. nov. 9. 19:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez volt az a kérdés?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Nézd meg az utolsó választ.

2021. nov. 9. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Az emberi élet értékét nem lehet egyetlen szempontból vizsgálni. (Sőt... nem is lehetne egy objektív skálán értékelni.) Csak egy történelmi példa: szerinted Isaac Newton egy hulladék ember volt? Végső soron a fizika egyik legnagyobb alakjáról beszélünk, viszont finoman szólva sem volt sikeres a nőknél.

Ez csak egy extrém példa volt. De ebből is látni, hogy az élet nem csak abból áll, hogy van-e barátnőd, vagy sem.

Ráadásul tudnék olyan embert mondani, akinek van barátnője (sőt, felesége is), mégis vacillálás nélkül rá tudnám aggatni a "hulladék" jelzőt.

A kérdésednek már csak azért sincs értelme, mert egy időben változó jellemző alapján akarsz állandó jelzővel jellemezni valakit. Közérhetőbben: ha mondjuk tegnap még volt barátnője, de ma már nincs, akkor tegnap még nem volt hulladék, ma viszont igen? És amikor megint lesz barátnője, akkor megint nem lesz az? Ugye, te is látod, hogy értelmetlen.

2021. nov. 9. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!