Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem baj az egyenlőtlenség a férfiak és a nők között a társkeresőn?
Egy ronda nőnek 1 nap alatt 100 like -ja van.
Egy átlagos férfinak 1 nap alatt 2.
Ez miért jó így nekünk? Miért nem tesz ellene semmit a kormány/társadalom?
Srác, oké, még a héten összeül a kodifikációs bizottság, picikét légy türelemmel. Feles törvény elég lesz?
Társadalmilag pedig a fenti hozzászólókkal egyetértve talán rajtunk, férfiakon múlik a dolog, de ez is lassabb folyamat.
Ha azonnali lájkokra vágysz, regisztrálj nőként, a problémád egyből megoldódik. Végülis a lájk az lájk, nem igaz?
De hogy akarod megoldani?
Nemzeti dohanybolt mellett nemzeti asszonybolt ahol mindenki kap egy nőt magának és éljen boldogan?!
Ronda nő- ki szerint?
Átlagos férfi- ki szerint?
Egy ronda nőnek azért van több száz lájkja, mert a férfiak nem tartják annyira rondának. Valószínűleg téged sem tartanának rondának, csak te nem akarsz buzulni. Nem értem a problémád...
A nők meg magukkal is szigorúak általában (más nőkkel is), mert a társadalom sokkal erősebben erőszakolja a nőkbe az önkritikát és azt, hogy jól kell kinézni, és persze emiatt azt is jobban megválogatják, hogy kiért tegyenek lépéseket.
Arról nem is beszélve, hogy a szabály még él : a férfi kezdeményez.
Szóval tulajdonképp miért csodálkozol? Nem ugyanaz a célközönséged, mint egy nőnek, kivéve ha meleg vagy. Nem ugyanazt eredményezi az, ha vársz, mert a társadalmi szabályok szerint nálad pattog a labda. Nem értem a problémát.
9: Egy 100kg -s nő nem átlag feletti.
Modellel viszont csináltam profilt, 60 körüli matche volt 2 nap alatt, azaz kevesebb, mint a 100kg -s nőnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!