Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz egy olyan fiú akinek 22-23 éves koráig nem jön össze egy barátnő sem?
Figyelt kérdés
Eléggé csöndes és zárkózott vagyok. Volt egy két lány akinek tetszettem de féltem kezdeményezni.
Ha tiniként sikerült volna egy barátnőt talánom akkor most könnyebb lenne?
Vagy ha társasági ember lennék könnyebben menne?
2021. nov. 9. 06:52
1/5 anonim válasza:
Nem gáz, nem feltétlen lenne könnyebb, max csak akkor ha tudnád hogy miért voltál sikeres, milyen körökben és újrahasznosítod a tudást. Társasági emberként könnyebb ismerkedni mert 1) ez ad nekik energiát 2) nem félnek kezdeményezni 3) sorolhatnám, de fölösleges, nagyon nehezen fogsz azzá válni. Magaddal foglalkozz, tudd milyen nőt akarsz és könnyebb lesz leszűkíteni, hogy merre találod.
2/5 anonim válasza:
Csak akkor gáz, ha ismerkedés során elmondod. Kamuzz be egy-két (sz)exet!
3/5 anonim válasza:
Nekem 31 évesen se volt, mégsem tartom magam gáznak. Ezt dobta a gép.
5/5 anonim válasza:
Tudod mi a gáz? Légnemű tüzelőanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!