Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Taszító az ha látszik egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító az ha látszik egy fiú viselkedésén hogy tapasztalatlan az ismerkedésben?

Figyelt kérdés
20 feletti már.
2021. nov. 8. 23:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%
ez az pályakezdő ként mondjuk 24 évesen akkor vagy jó ha van 30 év szakmai tapasztalatod
2021. nov. 9. 07:08
 12/19 anonim ***** válasza:
42%
Én pont most ismerkedek egy tapasztalatlan sráccal. Őszintén beszélek vele a dolgokról. Kicsit az a zavaró , hogy az elején tudta, hogy mit szeretne, aztán elbizonytalanodott. Elkezdett félreérthető lenni, na ez számomra alapjáraton nem játszik , ilyenkor kuka az illető . Viszont most más volt a helyzet, mert előtte nem volt dolga nagyon a másik nemmel.( egy alkalmija volt) Volt pár beszélgetésünk a félelmekről, vágyakról, elképzelésekről, közeli tervekről. Én voltam az “ irányító “. Viszont ezek után már neki kell folytatni a dolgokat , ha szeretné.:)
2021. nov. 9. 07:19
 13/19 anonim ***** válasza:
29%

12: Szerintem nem folyatatnia kéne a srácnak, hanem csatlakoznia a blacpill közösséghez.

Ha Chaddel randiztál volna, már lett volna szex is.

2021. nov. 9. 16:20
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

13: idővel rá fog jönni

mivel valószínűleg nem mer majd lépni

2021. nov. 9. 16:38
 15/19 anonim ***** válasza:
68%

Jesszusom , mi van utolsó válaszolók, savanyú a szőlő?

Nem a szexben való tapasztalatlanságot emeltem ki, ha nem az érzéseink, vágyaink lekommunikálását a másik felé. Nem szórakozunk a másikkal , nem mondunk egyszer A-t, majd B-t, nem viselkedünk egyszer így , egyszer úgy a másikkal . Ha tudom az illetőről , hogy tapasztaltabb, voltak már kapcsolatai, akkor hagyom a dolgot . Viszont nála én tisztáztam le, hogy most őszintén mit szeretne, mire vágyik . Én voltam az ilyen téren a tapasztalt, nem ő. Azt se tudja, hogy mivel jár a párkapcsolat.( ő mondta, sokat beszéltünk a sztereotípiákról is) Még is mit tegyek még? 😅

Ezek után tényleg rajta áll vagy bukik a dolog, én nyitott vagyok , de ő volt az, aki hol közeledett , hol berezelt és félreérthető lett.

2021. nov. 9. 19:17
 16/19 anonim ***** válasza:

"Ezek után tényleg rajta áll vagy bukik a dolog, én nyitott vagyok , de ő volt az, aki hol közeledett , hol berezelt és félreérthető lett."

Naná, mert egy könnyű numerára számított maximum. Kevesen szeretik az ilyen határozott nőket.

febr. 20. 09:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Hehe, azóta együtt lakunk és a közös jövőnket tervezzük. :D

Kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, egyikünk se bánta meg, hogy anno én voltam a kezdeményező fél.

febr. 20. 20:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Na, mesélj, hogy jöttetek össze, privátban is elmondhatod, ha itt nem akarod! :)
febr. 20. 21:03
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi csoda nem volt. Megnyílt nekem, elfogadta azt a tényt, hogy számomra ő egy értékes ember. Ő is fejlődött közben a kommunikáció terén. Majd egyre többet igényeltük egymás társaságát, bemutattuk egymást otthon/baráti társaságokban. :)
febr. 20. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!