Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító az ha látszik egy fiú viselkedésén hogy tapasztalatlan az ismerkedésben?
12: Szerintem nem folyatatnia kéne a srácnak, hanem csatlakoznia a blacpill közösséghez.
Ha Chaddel randiztál volna, már lett volna szex is.
13: idővel rá fog jönni
mivel valószínűleg nem mer majd lépni
Jesszusom , mi van utolsó válaszolók, savanyú a szőlő?
Nem a szexben való tapasztalatlanságot emeltem ki, ha nem az érzéseink, vágyaink lekommunikálását a másik felé. Nem szórakozunk a másikkal , nem mondunk egyszer A-t, majd B-t, nem viselkedünk egyszer így , egyszer úgy a másikkal . Ha tudom az illetőről , hogy tapasztaltabb, voltak már kapcsolatai, akkor hagyom a dolgot . Viszont nála én tisztáztam le, hogy most őszintén mit szeretne, mire vágyik . Én voltam az ilyen téren a tapasztalt, nem ő. Azt se tudja, hogy mivel jár a párkapcsolat.( ő mondta, sokat beszéltünk a sztereotípiákról is) Még is mit tegyek még? 😅
Ezek után tényleg rajta áll vagy bukik a dolog, én nyitott vagyok , de ő volt az, aki hol közeledett , hol berezelt és félreérthető lett.
"Ezek után tényleg rajta áll vagy bukik a dolog, én nyitott vagyok , de ő volt az, aki hol közeledett , hol berezelt és félreérthető lett."
Naná, mert egy könnyű numerára számított maximum. Kevesen szeretik az ilyen határozott nőket.
Hehe, azóta együtt lakunk és a közös jövőnket tervezzük. :D
Kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, egyikünk se bánta meg, hogy anno én voltam a kezdeményező fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!