Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a randira a fiú Balenciaga cipőben jön, én meg alul öltöztem hozzáképest,második randira milyen ruhában illene mennem, ha egy exkluzív étterembe akar vinni?
Figyelt kérdés
Fiú 24
Én 22L
2021. nov. 8. 19:11
12/21 anonim válasza:
Ezt a BALECIDÁZÓS kérdéssort mindig 1 ember írja ki?
Amúgy az a belinkelt fos ilyen drága? 1X láttam valakin nemrég, és kiröhögtem a csávót.
13/21 anonim válasza:
Gyaa zokniba ment ?😆
Kérdező , most ez megint valami fordított pszichológiai szarság ,hogy nőnek kiadva magad akarsz feedbacket ?
Gáz
14/21 anonim válasza:
kínai dorkó szagatott farmer és egy kapucnis melegítő felső ..
16/21 anonim válasza:
Most a cipőkre mentek rá az incelek?
17/21 anonim válasza:
De gáz, semmi stílusa a partnerednek!
18/21 anonim válasza:
Ha normális a srác, nem az a lényeg neki, hogy milyen márkás cuccokban lejtesz, hanem egy alkalomhoz illő-e a szerelésed. Ha puccos étterembe mentek, akkor elegánsan, csinosan öltözz fel, ne sportosan, ne topisan, ne k...san - akkor nem lesz semmi baj, kivéve, ha egy márkab..i fashionvictim.
19/21 anonim válasza:
Nem lenne rossz, csak a talpát kicsit túlbonyolították.
20/21 anonim válasza:
Rohadas egye meg az ocsmany cipojet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!