Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos, kövér lányok, nők! Ti szoktátok úgy érezni, hogy számotokra nehezebben jön össze a szex/kapcsolat, kifejezetten a súlyotok miatt? Vagy teljesen simán mennek ezek a dolgok?
Légyszíves írjatok magasságot, súlyt és kort is, illetve azt hogy amúgy vonzónak tartjátok e magatokat!
Előre is köszi!
170 centivel azért a 48 kg kóros soványság. Olyan, mintha én 38 kg lennék, mivel 160 centi vagyok.
Nincs pajzsmirigy problémád esetleg? Erre is van gyógyszer, a pajzsmirigy túlműködésre.
158/110/33
Szexre ha akarnék, minden napra akadna, de az nem az én világom. Párkapcsolatra nehezebb találni valakit. Nem tartom magam vonzónak, az arcom szép, de az összkép siralmas a súlyom miatt.
21: Tudom, hogy az. Csak arra céloztam, hogy a közhiedelemmel ellentétben előbb lesznek ilyen téren nehézségei egy gebének, mint egy kifejezetten túlsúlyosnak.
(Amúgy igen, a pajzsmirigyem is gáz. Meg sok más is. Gyógyszerek ide már nem elegendőek, brutál szigorú diétát kéne tartanom, de nekem nem fér bele, hogy akörül forogjon az egész életem kb.)
Mármint a diéta alatt amolyan “hízókúrát” értesz? Bocsi, ha félreértem, nem nagyon vagyok kompetens a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!