Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, gondoltatok már arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, gondoltatok már arra, hogy ha akartok valamit egy pasitól, esetleg ti is megmozdulhattok?

Figyelt kérdés
Ez a majd a pasi lép ha akar vmit ezt hagyjuk inkább.
2021. nov. 7. 21:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Én jeleztem, hogy most vagy soha!

De ha a pasas évek óta döntésképtelen, arról nem én tehetek! Nincs semmilyen gátló tényező, csak a kifogások keresése zajlik. Erről ennyit, hogy általában miért nem "mozdulnak meg" a csajok!

2021. nov. 7. 22:19
 12/24 anonim ***** válasza:
33%
Amúgy ha a nők kezdeményeznek is, azt jellemzően olyan férfiaknál teszik, akiknél -fogalmazzunk finoman- nem véletlen, hogy nem kerülnek a képbe, így szinte garantált a bukta. Saját példámból tudok kiindulni, eddig az összes nő, aki nálam így vagy úgy kezdeményezett különböző okokból a szó-sem-lehet-róla kategóriába esett.
2021. nov. 7. 23:16
 13/24 anonim ***** válasza:
85%

A töködet ne adják a kezedbe esetleg?

Amúgy pedig igen, a férfi dolga. Ha mindent mi csinálnánk, akkor miért lenne férfire szükségünk?

Inkább azon igyekezz, hogy bebizonyítsd, egy nőnek szüksége van ràd, mert nagyon nem afelé haladunk…

2021. nov. 7. 23:17
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem😉
2021. nov. 7. 23:44
 15/24 anonim ***** válasza:
33%

"Ha mindent mi csinálnánk, akkor miért lenne férfire szükségünk?"

A legfelsőbb polcot ki éri el? Na? NA?

2021. nov. 7. 23:59
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint szoktam kezdeményezni. Én azt vallom, hogyha valaki akar valamit a másiktól, akkor ő lépjen, ha meg mindketten akarnak valamit, akkor kölcsönösen, mindketten tegyenek valamit az ügy érdekében.
2021. nov. 8. 00:59
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
Nem, nem volt még rá szükség
2021. nov. 8. 01:09
 18/24 anonim ***** válasza:
75%
Aki nővel volt eddigi életem során dolgom, szinte mind nálam kezdemémnyezett és nem fordítva. Pedig nem vagy egyáltalán jó pasi (nem tartom magam annak).
2021. nov. 8. 06:11
 19/24 anonim ***** válasza:
84%
15 a 190 magasak elérik, de a 170-178-asok ugyanúgy nem, mint èn :D
2021. nov. 8. 06:33
 20/24 A kérdező kommentje:
1-2 kivétellel az összes selejt megjelent itt 🤦🏻‍♂️
2021. nov. 8. 09:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!