Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal lányként (19) a 40-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lachesys kérdése:

Fiatal lányként (19) a 40-es férfiak vonzanak, mit tudok ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy ők viszont nem igazán tekintenek rám partnerként, általában hamar kibukik, hogy főként a szex miatt akarnak fiatalabb lányt. Nős stb férfival nem kezdenek, nem szereto akarok lenni!

#szerelem #Agegap
2021. nov. 7. 18:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%
9 a pasim (43)is dobna a p.csába :D
2021. nov. 7. 20:33
 12/23 anonim ***** válasza:

Én szívesen lennék fiatal csajjal, mert külsőre tetszenek nekem, de a legtöbbjük állati gyerekes. Attól még, hogy érdekel a sci-fi meg a történelem stb., nagy valószínűséggel te is olyan vagy, hogy az ember a fejét fogja 5 perc beszélgetés után. Gesztusok, hanghordozás stb. sokszor egyszerűen nem felnőtt nőre vall,aztán a világ dolgait illető teljes tájékoztlanság... Amiről nem te tehetsz, 19 évesen nekem sem volt sok fogalmam a felnőttek világáról. Szóval hacsak nem vagy nagyon koraérett, egy ilyen korú férfi nem fog rád igazi partnerként tekinteni.

Pár év múlva amúgy jobb helyzetben leszel, mert mondjuk egy 25 éves nő, aki az iskolát már befejezte, dolgozik stb., az teljesen más kategória, mint egy 19 éves.

42f

2021. nov. 7. 21:57
 13/23 A kérdező kommentje:

Milyen fajta tájékozatlanságra gondolsz, mondj példát.

Alapvetoen magas hangom van és mondták már páran hogy "affektalok" de nem, egyszerűen ilyen a hangom. Gyanítom ha nem leszek lancdohanyos ez nem fog Karády Katalinos femme fatale hangga változni, szóval ez van :D

2021. nov. 7. 22:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak meg kell találni azt,aki komolyan tud venni. 21 évesen találkoztam a férjemmel,aki akkor volt 41. A munkahelyen ismerkedtünk meg. Igazából nekem sosem jöttek be az idősebb férfiak,de benne megfogott valami, viszont nem elsőre. Hónapokig utáltuk egymást. Egy arrogáns, egoista, f*szkalapnak tartottam. Ő meg egy fiatal kis p*csának,aki semmit sem tud pályakezdőként,de azért nagy a szája. Aztán volt ugye a karácsonyi buli,amiről elkéstem mivel éjszaka melóztam 12 órában és elaludtam otthon reggel. Felhívott, hogy illene megjelenni,mert ez rosszul veszi ki magát a vezetőségnél(nála is). Megfogtam az előző napi sütit,amit csináltam és megpróbáltam emberi arcot varázsolni magamnak a karikás szemeket elrejteni és nagyjából ünnepien megjelenni. Amikor beléptem a terembe mosolyogva fogadott közben azt gondoltam, hogy ez máris tök részeg,mert általában csak húzgálja a száját. Kérdés nélkül elvette tőlem a tálca sütit kivett egyet és bele harapott és azt mondta, hogy ez "k*rva jó". Erre nyilván elkezdtem nevetni és megkérdeztem tőle, hogy tud ő ilyen is lenni? Csak mosolygott,de nem válaszolt. Hozott egy pálinkát majd még egyet majd még egyet..., amikor már eléggé sínen érezte magát, akkor felkért táncolni és én mentem. Egy csókig jutottunk. Másnap reggel már keresett és randit kért. Azóta hozzá mentem és van egy 3 éves kislányunk. Nem mondom, hogy egyszerű,mert mindketten nehéz, önfejű személyiségek vagyunk,de működik. Méghozzá elég jól. Szeret,szeretem,jó társ, jó apa. Ugyan kit érdekel a kora? Meg, hogy mit mondanak ránk. Minket, aztán nem. :)
2021. nov. 7. 22:37
 15/23 anonim ***** válasza:

Mondjuk így visszagondolva én 26 évesen nőttem fel, de akkor fél év alatt. Addig hiába volt, munkám, hiába életem együtt a párommal albérletbe... addig csak csitri voltam.

Az mindenkinek máskor érik be, hogy mikor nő fől.

2021. nov. 7. 22:40
 16/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, a tájékozatlansággal csak arra gondolok, hogy egy 40-es férfi már megélt egy csomó mindent (munkavállalásban, párkapcsolatokban stb., de különböző veszteségekben, tragédiákban is), amikről egy 19 éves lánynak egészen biztosan nincs fogalma, max. olvasott róluk. Szerintem - de nyilván az emberek sokfélék, lásd a fölöttem író sztoriját - ilyen esetben akkor működhet a kapcsolat, ha a fiatal lány fölnéz az idősebb férfi tapasztalatára, hallgat rá stb. - persze nem feltétlenül mindenben, de azért ez legyen az alapállás.

Na most ehhez képest tapasztalatom szerint a legtöbb 18-20 évesnél az az alapállás, hogy mindent jobban tud, nagy arccal osztja az észt az élet dolgairól, és rohadtul nem hallgat senkire. Erre meg egy érett férfi általában nem lesz vevő, úgyhogy max. szexre fog kelleni neki a csaj.

És nem a hangodra, hanem a hanghordozásodra céloztam.:)

2021. nov. 7. 22:57
 17/23 peca1000 ***** válasza:
0%

Épp hogy nem vagy gyerek (papíron), és felnőtt férfival akarsz járni.

Olyan, mintha apáddal járnál.

Hogy vennének komolyan?

Nekem is csak szexre kellenél titokban, akkor is, ha szingli lennék.

2021. nov. 7. 23:06
 18/23 A kérdező kommentje:

Persze, ez igaz. Van 20 év előnye, hogy megeljen dolgokat, ezt nem vitatom. De szerintem az én "naivsagom" vagy még "álmodozásom" is tud hatni a másik felre, hogy ha nem is annyira realistan, de pozitívan látom a dolgokat, eszébe juttatom a régi céljait amiktől esetleg letett, stb, szóval ez működhet oda-vissza, szerintem. És nem tudhatod mindenki élettörténetét, csomó tininek van már különböző vesztesége, elvált vagy épp elhunyt szülők, vagy testvér, stb.

17, apám 50 évvel idősebb nálam úgyhogy nem, nekem nem olyan lenne:D az meg a te gyavasagod, hogy nem mered meg a szexuális vagyaidat sem felvállalni csak azért mert fiatalabb a másik.

2021. nov. 7. 23:16
 19/23 anonim ***** válasza:

#14, jó sztori, tetszik! Azt ugye nem tőlem hallod először, hogy ti nem utáltátok egymást kölcsönösen fél évig? :)

Ő kinézett az első perctől magának és eszerint viselkedett, (kedves, szinte apád lehetne férfiból biztos volt elég a cégnél, valamivel ki kellett tűnnie). Ő pedig folyamatosan erős érzelmeket váltott ki belőled. Te meg majdnem átaludtad, mikor meg akarta fordítani!

Első pillanatban könnyen lehet ő sem feleséget látott benned, csak egy jó szexet, ahhoz idő kell, hogy többet is meglássunk a másikban.

2021. nov. 7. 23:52
 20/23 anonim ***** válasza:
53%

Nézd, én 44 vagyok, de valahol abszurdnak találnám, hogy olyan nővel legyek együtt, aki akkor született, amikor én már rég főiskolát végeztem.

Amúgy általában le vannak az emberek döbbenve, amikor megtudják a koromat, mert 10-12 évvel fiatalabbnak gondolnak (sportos vagyok, nem kopaszodom, nem is őszülök, kopp-kopp-kopp) és mondanom sem kell, hogy nálam jóóóóval fiatalabb nőim voltak, de azért van egy határ.

2021. nov. 7. 23:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!