Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a jövőben a hozzá hasonló férfiakkal?
Edricus, ezt párszor már lefutottuk. Nem értékes minden élet. Nem egyenlő minden ember. Semmi nem jár alanyi jogon, és mindenki maga felelős az életéért. Mind tudjuk a megoldást a problémára, de nem csak etikátlan, hanem büntető jogi kategória is.
Innen szokás az anyámat kurvázni. 3... 2... 1...
Ugyanez vagyok én is.
Egyelőre nem tudom, hogy merre van innen a kiút.
Próbáltam pszichológust, fogytam, új embereket/társaságokat ismertem meg, stb, mindent megtettem, amit itt a gyakoris "szakértők" javasolnak, de semmi.
Ahogy az egyik válaszoló írta, max lesz egy macskám.
Vagy kimegyek Németországba, hogy akkor legalább egy kicsit többet keressek. Nem tudom.
Előbb befejezem az egyetemet,. aztán a többit meglátom
21F
Nem félek az emberektől. Meglepően sokat fejlődtem magamhoz képest az elmúlt 6 évben, de barátaim továbbra is alig, barátkozni, csajozni nem sikerült.
Nyilván valami alapvető dolog hiányozhat belőlem, de már 10+ éve nem jövök rá, hogy mi. Igen, gyerekként is magányos voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!