Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ijesztő lenne számodra nőként ez a megoldás, a srác részéről?
Láttam hogy kivel beszélget a csaj tömegközlekedésen, ott állt mellettem, azon a srácon keresztül megtaláltam ezt a csajt az ismerősei között, bizarr hogy így felkutattam valakit? Már akkor megakadt rajta a szemem, amikor felszállt a megállóban, figyelgettem, egyszer összenéztünk, amikor leszállt akkor figyelt is engem, bár párás volt az ablak de nem annyira hogy tévedjek :)
Sok ilyen helyzet volt az életemben, de a legtöbbjüket soha nem találtam meg, volt olyan akihez csak oda kellett volna menni, ha elég összeszedett lettem volna.
Mit gondolsz erről? Valahogy csak felvehetem a kapcsolatot vele utólag is, nem?
Ezt gondoltam, de akkor kellett volna lépni?
Értem én hogy lehet kicsit túlzás ez, de más ötletem nincs.
Hogy őszinte legyek hozzád, szerintem sincs ily módon veszteni való, talán akkor lenne kínos mindkettőnknek ha mégis összefutnánk valahol ismét. No de még alszok rá szerintem :D
nem kell mindent félre érteni, ha nőként valaki visszanéz rátod, pl én is érzékelem, hogy ha néznek, mit gondolnak stb...és visszanézek vagy megérzem a szituációt és reagálok attól még nem jelenti azt, hogy nyitott lennék rád...
ezek csak energiák amiket az emberek érzékelnek egymás között, és érdekli őket, te valószinűleg elég intuitiv személyiség vagy, és érzekeled mások rezgéseit ennyi...nem több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!