Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb fiúk, tudnátok nekem tanácsot adni? Többi lent
24 éves lány vagyok, korábban voltak pár kapcsolataim de az egészben csalódtam. Egy éve vagyok szingli és valamiért belém égett a tudat, hogy soha nem venne komolyan senki.
Nyáron jóba lettem egy személlyel, aki már régebb is az esetem volt, és beszélgettünk kb 4 hónapot de rengetegszer próbáltam hagyni vele a dolgot mert féltem és ezt mondtam neki, ettől függetlenül töretlenül keresett. Sajnos annyira megmakacsoltam magam hogy már szinte teljesen megszakadt a dolog pedig most jövök rá, hogy lehet jobban félek, mint kellene.
Mostmár nem is olyan szempontból szeretném kikérni a véleményetek, hogy mit tegyek, hanem, megszeretnék győződni arról, hogy valós lehetett az érdeklődése ha 4 hónapig végig írt nekem. Ti meddig mentek el hogy bebizonyítsátok valakinek, hogy komolyan gondoljátok? És okoz-e bennetek sérülést, ha egy ilyen időszak után se sikeres az ismerkedés? Persze, ha tudjátok, hogy nem miattatok nem jött össze, hanem a másik fél volt a probléma.
Sérülést nem okoz
Inkább csak tudatosul bennem hogy szegény csajjal tényleg nincs rendben valami és talán jobb is ha nincs semmi
Ennyi idő alatt 0 esélyt adni azért elég gáz
4 hónap nagyon szép idő, én ennyit biztos nem töröm magam egy csaj miatt sem, ha komolyan gondolom akkor sem. Ha esélyt sem adsz neki nem tudhatod működött volna e. De az hogy komolyan gondolta e szerintem elég valószínű.
Egy kis szórakozásért nem töröm ennyire magam
Javaslok egy pszichológust.
Van okuk azt gondolni, hogy nem lehet Téged komolyan venni?
Nyugodtan elhiheted, hogy érdekled. Engem már nem visel meg hosszútávon amikor 120%-ban beletettem magam. De csak ebben az esetben, ha van egy kis talán tudtam volna többet tenni akkor előfordul.
Ha ennyi ideig nem tudnál beszélni az érzéseidről, elmondani hogy mik a félelmeid, akkor én sem tudnálak komolyan venni.
"Ti meddig mentek el hogy bebizonyítsátok valakinek, hogy komolyan gondoljátok?"
Nem szoktam semmit bizonygatni. Megmondom, hogy a komoly kapcsolat híve vagyok.
4-es
Nincs okuk erre.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat mindenkitől.
Erre nincs bizonyíték. Van, aki képes egy évig udvarolni, hogy aztán első szex után felszívódjön. Azt gondolod, hogy ennyi időt nem érne meg, de ezek egyszerre 4-5 nővel csinálják ezt.
Szóval: biztosra nem lehet menni, de egyedül maradni sem érdemes.
Hallottam erre egy hasonlatot; ha boxoló ringbe száll, tudja, hogy meg fogják ütni, sőt, lehet, hogy földre kerül, de feláll és tovább harcol amíg végül győzedelmeskedik. Te is legyél harcos, ne adjad fel, amíg nem találod meg akit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!