Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 év feletti bolti eladó férfiakat lenézik és kerülik a nők?
Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 02:39
41/59 anonim válasza:
30 felett már téma a gyerekvállas, amihez pénz kell. Van igazságalapja a kérdésednek🤷♀️
42/59 anonim válasza:
Akkorra már egy saját szatócs boltnak kell lenni .
43/59 anonim válasza:
a bolti eladókat ezen az oldalon úgy ámblokk lenézik, például ha van valami kérdés akkor feljön, hogy a "bolti eladó Maris szintje" holott én bolti eladóként egyáltalán nem vagyok csóró, mindenem megvan és nem is tartom magam unalmasnak viszont ha szétnézel az életben akkor rájössz, hogy a bolti eladóknak is van családja, például exem is az és már felesége meg gyereke van
üdv: egy bolti eladó nő
44/59 anonim válasza:
43#
Itt csakis bizonyos nők (általában incelgyűlölők) nézik le őket is
Incelként sokszor azt vágták a fejemhez hogy "nem felel meg nekem a bolti eladó Maris" meg hasonlók
Miközben nem is ismer, és sosem volt azzal semmi bajom ha valaki bolti eladó, de azzal sem ha egyszerűen néz ki.
A legtöbb férfit nem érdekli hogy a nő mit dolgozik
45/59 anonim válasza:
ezen az oldalon mindenkit (is) lenéznek és tudjuk, hogy mindenki tökéletes és minimum 500 at keresnek havonta
46/59 anonim válasza:
#37 A 250-300 körüli fizetés nagyon kevés. Pesten épphogy elég arra, hogy egymagad megélj (helyesebben: elvegetálj) belőle, nemhogy még egy barátnőt is fenntarts. Az más kérdés, hogy Magyarországon ekörül van az átlag.
47/59 anonim válasza:
Elég nívós egyetemre jártam, mikor a boltban megtetszett egy eladó srác. Barátnője volt, így plátói maradt a dolog.
50/59 anonim válasza:
Ez attol függ! Nyilván komoly kapcsolatra esélyed nem lenne, ha a Nő gyereket is szeretne....de alkalmi összejohet, ahhoz viszont jol kell kinezned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!