Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miből gondolják, hogy minden nő lapát állú és vadász szemű férfira vágyik?
Incelként én nem gondolok ilyet
Viszont osztom 11#-et, nagyon bele lehetsz bolondulva az incelekbe kérdező! Szép kis esti program egy kis incel kibeszélő, ugye?
Talán nem ártana ténylegesen ismerni őket hozzá
Én nem gondolok semmit, hanem tesztelem a való életben:
- Tinderen a lapátállú vadász szemű, teljes hajú és izmos(kamu) profilomnak voltak opciói. A többi profil alig kapott valamit
- Szórakozóhelyen egyedül a lapátállú vadász szemű csávókat látod nővel táncolni. A többiek már ki se mennek és visszautasítják őket.
Tegyük fel, hogy valaki nem erre vágyik, de ezek a nők hol vannak? Én korábban pár 100kg -s nőt ismertem, aki leadott az igényeiből, de ő is csak azért, mert Chadet nem kaphatja meg a súlya miatt.
2#f incel
"Az inceleknek kb. minden is baj, a lényeg mindig MÁS a hibás a helyett hogy szembenéznének saját magukkal."
Ezzel az erővel az összes nő incel. Én még nem találkoztam olyan nővel, aki nem a férfiakat hibáztatta volna mindenért, de tényleg mindenért.
Akit komolyan érdekel a relatív nőhiány mögött álló TUDOMÁNYOS, evolúciós magyarázat (neves magyar kutatók tollából):
Köszi a cikket 18#
Jó lenne ha az itteni csürhe is olvasná ezeket mielőtt butaságokat irkálnának be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!