Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magát csinos orosz lánynak kiadó csaló hosszas ismerkedés után végül eljutott oda, hogy pénzt kér tőlem cserébe azért, hogy "meglátogathasson". Ti reagálnátok a levelére, vagy inkább nem is válaszolnátok vissza neki?
Nekem volt orosz barátnőm az "árak" nagyjából normálisnak tűnnek, de egy buktató hogy a vízum kérelménél be kell nyújtanod egy papírt arról mennyit keresel/mennyi pénzed van (Bizonyítani hogy eltudod magad tartani az adott időn belül) ha nincs pénze és ha 90 napig eljöhet ide ami a maximum akkor nem fog vízumot kapni (meg hogy kéri el magát 90 napra? a vízumot x napra írod ki ebben az esetben nem 90 nap és úgy utazol ahogy akarsz, de lehet lett ilyen opció az elmúlt években)
És ezzel nem azt mondom hogy a csaj megbízható az orosz nők (ha egyáltalán nő) eléggé szemetek tudnak lenni és meglopnak. Egy orosz lánybarátom mikor tini volt képeket küldött magáról vén fószereknek aztán megfenyegette őket hogy ha nem fizetnek elmegy a rendőrségre "Az orosz zsebpénz" webkamerázás nélkül soha nem találkoztam volna exemmel és egyébként is én repültem ki hozzá először pont azért mert nem volt pénze és munkája (1000út megcsinál mindent, de érdemes mondjuk repülőt és hotelt választanod hogy olcsóbb legyen, de a levél ami kell a vízumhoz könnyebb rajtuk keresztül) csak annyi mellé hogy kint senki se beszél angolul kb
21: Innentől nem értem:
"feladott nekem egy rózsaarany brill gyűrűt, egy 12-es iphone-t meg egy macbook-ot"
Tényleg feladta postán? És?...
23-nak: 21 vagyok.
DEHOGY ADTA. Ez a nigériai csalás, a beetetés.
Egy kamu csomagszállító honlap (de valami DHL-nek kinéző, igen jó hamisítvány)- a csetelő csalók mögött egész csapat, akik IT oldalról támogatják meg a dolgot...
Természetesen semmiféle cuccok nem voltak és el sem fogadnám senkitől látatlanban.... ez túl sok egyértelműen.
(Gondolj bele: egy minimális weblapkészítési ismerettel, egy jobb domainnel és egy emailértesítővel te is tudnál nekem automatának látszó nyomonkövetési üzeneteket küldeni, hogy a csomagom Kalkuttában :D
...ennyire nem szabad butának lenni...
"Srácok! Én nő vagyok, nem értek ehhez. Létezik, hogy annyira hihetően csinálja ezt valaki, hogy mint ahogy a kérdező is teljesen a hatása alá kerül?"
Nézd, van néhány ennyire kétségbeesett ember, aki ezt elhiszi. Elég, ha csak pár, már megéri nekik. Ugyanúgy, mint a zsaroló e-mail, amiben azt állítják, hogy intim videók vannak rólad a birtokukban és ha fizetsz, akkor nem teszik fel sehova. A többség azért nem dől be, de ha pár ember igen, akkor már megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!