Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek olyan lányok akikkel lehetne ismerkedni és megbízhatóak is?
Figyelt kérdés
Eddig csak egy lányt találtam akivel tudtunk ismerkedni, de nagyon megbízhatatlan volt, így nem is lett semmi. 24 vagyok és még senkim nem volt.
Lehet nekem még szerencsém ennyi idősen?
Barátokat sem sikerült találnom, úgy érzem hogy én magányra vagyok ítélve:(
2021. okt. 31. 16:09
1/3 anonim válasza:
Vannak ilyen lányok! Itt az oldalon is. Én például ma is beszélgettem egy nagyok kedves lánnyal, csak sajnos nagyon messze vagyunk egymástól.
Úgyhogy ne add fel!
2/3 anonim válasza:
24 éves korodig egyetlen lánnyal jutottál el oda, hogy elkezdtetek ismerkedni...
Nem, barátocskám, nem a lány felhozatallal van a baj. Csak tudod, nem fognak a szobád ajtaján kopogtatni.
3/3 anonim válasza:
Azért vannak rendes lányok hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!