Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tinderen előfizetés nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinderen előfizetés nélkül nem is lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ha jobbra húzok valakit és ő is engem akkor azért, hogy üzenetet váltsunk egymással kell fizetni?

2021. okt. 29. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

5.

Van abban valami irónia, hogy azt írod, hogy "a lőtéri kutyát se" - de te azért foglalkoztál vele. "Nem szeressük mink a logikát", igaz-igaz?

2021. okt. 29. 22:32
 12/16 anonim ***** válasza:
6%

3.

Egy kontraszelektált csoportja az utcán sétálóknak, a legnagyobb rohadékok, a felszínesség királyai - a "pózerkedjünk bármikor és bármivel" emberek világa az.

2021. okt. 29. 22:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem kell fizetned az üziváltásért. Ha ingyenesen használod akkor nem tudod megnézni kik húztak jobbra/balra ergo találomra "lövöldözöl" és korlátozott számú reglapot tudsz egy nap megnézni. Márpedig a neten százas nagyságrendű reglapot kell átböngészned ha "találatot" akarsz elérni.
2021. okt. 29. 22:42
 14/16 anonim ***** válasza:
19%
Na, beindult a tinder-kommandó egy kis leszavazgatással. Csak így tovább, hátha kaptok pár bónusz tokent/kreditet vagy bármi egyéb vackot amit ott lehet vásárolgatni...
2021. okt. 29. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Az eredeti kérdésre közvetve válaszolva (amit szinte senki nem tett meg): Igen, lehet!

1 hónapja voltam fent pár napot és akkor 5 nap alatt mindenféle előfizetés nélkül 17 matchem lett, nekem bejövős, 19-26 éves csajokkal. Így is feldob téged (legalábbis a regisztrációd első napjaiban) sok embernek, illetve üzentet írni akkor is tudtok egymásnak, ha egyikőtök sincs előfizetve. Annyi, hogy talán 12 óránként 50 embert húzhatsz jobbra, vagy valami hasonló megkötés van ilyenkor.

27/F

2021. okt. 30. 08:34
 16/16 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló és az ismerősei még szerintem 10 éve társkeresőzhettek ha ilyen sikersztorykat sikerült nekik velünk megosztaniuk!
2022. szept. 16. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!