Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehetséges hogy az a végzetem hogy magányos legyek?

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok. Sosem voltam nővel. Egy ideig reménykedtem hogy talán sikerül párt találnom de nem jött össze semmi.

Lehet hogy csak túl ronda vagyok vagy autista és ez a végzetem.

Nehéz elfogadni. Nehéz elfogadni de gondolom mindig van pár ember aki nem tud elkelni még ha beleszakad sem.

Nos, amíg a szüleim nem halnak meg addig nem akarom kioffolni magamat mivel sokat tettek értem de utána valószínűleg megfogom tenni.

2021. okt. 27. 19:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

“- Geomaxxing: Csajozás külföldön, például a Fülöp szigeteken, ahol a nőknek fehér fétise van, miközben kevés a fehér férfi.

- Prostitúció: Magyarország ebből a szempontból elvileg jó hely, én még nem próbáltam.

- Gaymaxxing: Kisminkelem magam és nőnek öltözök. Egyszer az a38 hajón láttam két jó csajt smárolni egymással. Odamentem hozzájuk és az egyikről kiderült, hogy fiú, viszont azt mondta, lánynak érzi magát. Előnytelen kinézettel ez azért is működhet, mivel nőként sokkal többet tudsz javítani a kinézeteden smink segítségével.

- Hobbymaxxing: Incel oldalakon nem szeretik az ilyet, de én példáuk ismerek embert, akinek a motorral sikerült becsajoznia.”

Tanulság: ha nem tudsz csajozni, akkor ne olyan közösségekhez csatlakozz akik szintén nem tudnak, mert ilyen ormótlan baromságok fognak születni. XD Még az első tipp az, ami ér is valamit, de még akkor is oda kell menni a lányhoz.

2021. okt. 28. 11:47
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

"Még az első tipp az, ami ér is valamit, de még akkor is oda kell menni a lányhoz."

Mi is az a tipp?

Nézzük:

"Mindenkinek van párja hidd el, csak megkell találni."

Na ha van órmótlan baromság, akkor az ez, szokásos bullshit szöveg

2021. okt. 28. 13:20
 13/18 anonim ***** válasza:
55%

“- Looksmaxx + gymmaxx: Megpróbálom a végtelenségig javítani a kinézetemet konditeremmel, öltözködéssel”

Ez de… vissza is lapozhattál volna egyet. Egyrészt a sport lefoglal, egészséges leszel tőle (főleg ha az étkezést is hozzá igazítod), konditeremben legalább emberek között vagy és nem otthon gyártod ezeket IQ fighter elméleteket. Nyilván nem lehet a végtelenségig javítani, ugyanez az öltözködés terén mert havonta kijön az új divat, de egy alap vibe-ot jó ha ki tudsz alakítani.

Ez az incel mozgalom meg akkora gáz hülyeség, hogy a szív szakad.

2021. okt. 28. 14:10
 14/18 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok az incel wikivel. Nem teljesen értek velük egyet.

Nyilván gondolom jobb az ha jobban nézel ki, főleg egy társkereső appon ahol a fotók döntenek de ott ugyanaz a buktatója.

Vagy nem garancia arra hogy a befektetett pénz, energia és szenvedés megtérül,

vagy éppen a rossz féle nőt vonzod be. Aki érzelmileg manipulál vagy megcsal, stb.

Azok akik tudnak barátnőt találni azok kövéren, alacsonyan vagy rondán, kopaszan is tudnak párt találni.

Ne értsetek félre, sportolni jó dolog. Ha az a hobbid akkor persze csináld. Csak ne a nőzés miatt legyen az elsődleges cél. Mert, mint írtam, lehet hogy eléred a szép formát és még úgy sem növelted az esélyeidet mert nehezen megy a nőkkel való flörtölés.

Az incel wikin amúgy vannak elég durva dolgok. Pl. hogyha a derekadon vastagabban nő az izom mert ilyen az alkatod akkor szintén buktad mert a nők a tökéletes V formát szeretik.

2021. okt. 28. 14:32
 15/18 anonim ***** válasza:

14#

A különbség a redpill és a blackpill között éppen az, hogy míg a redpillesek szerint van értelme kimaxolni magadat pl. gyúrással addig a blackpill szerint nincs. A blackpill szerint a sorsod már eldőlt, a redpill szerint a kezedben van.

Aztán mindenkire rá van bízva hogy melyiket tartja magára érvényesnek

Személy szerint én tudom hogy mennyire jót tesz a mozgás, a sport az embernek, viszont nem hiszek benne hogy bármit változtat a csajozási esélyeiden. Aki eredendően nem tud csajozni valamiért, azon nem segít az izom.

2021. okt. 28. 15:29
 16/18 anonim ***** válasza:

"utána valószínűleg megfogom tenni."

Mármint mit?

2021. okt. 29. 19:53
 17/18 A kérdező kommentje:

16: Wink wink

Amúgy már jobban vagyok kicsit.

Beszéltem a pszichológusommal, jót tett. Igaz persze ez lehet hogy csak sebtapasz nyílt sebre de most per pillanat jobb

2021. okt. 29. 23:08
 18/18 A kérdező kommentje:

Üdvözlet :)

Gondoltam hogy írok egy update kommentet hátha valaki olvas régebbi kérdéseket.

2022 februárjában találtam barátnőt. 10 évvel fiatalabb nálam , még együtt vagyunk lassan már 14.hónapja.

Egy discordos szerveren találkoztunk. Rögtön klikkeltünk és kicsivel később egy közös barát által kiderült hogy bejövök neki és utána rögtön randira hívtam.

2023. ápr. 25. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!