Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehetséges hogy az a végzetem hogy magányos legyek?

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok. Sosem voltam nővel. Egy ideig reménykedtem hogy talán sikerül párt találnom de nem jött össze semmi.

Lehet hogy csak túl ronda vagyok vagy autista és ez a végzetem.

Nehéz elfogadni. Nehéz elfogadni de gondolom mindig van pár ember aki nem tud elkelni még ha beleszakad sem.

Nos, amíg a szüleim nem halnak meg addig nem akarom kioffolni magamat mivel sokat tettek értem de utána valószínűleg megfogom tenni.

2021. okt. 27. 19:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van párja hidd el, csak megkell találni.
2021. okt. 27. 20:08
 2/18 Beniii:) válasza:

Szia..

Kérlek ne legyél negatív és ne írj ilyet..

Nyilván nem egyszerű,de nem szabad feladnod, egyszer él az ember és hidd el sok minden jön még el az életedben, mégha még nem is el jött el az idő, de el fog..

Próbáld pozitívan látni a dolgokat..

2021. okt. 27. 20:10
 3/18 anonim válasza:

Nincs sors vagy végzet ami osztogatja a párt az embernek. Emberek vannak akik vagy kedvelnek téged vagy nem. És ha ennyid van az életedben, hogy legyen nőd vagy offolod magad akkor mire fel lehet kedvelni téged?

Foglalkozz magaddal egy ideig. A hobbijaiddal (nem érdekel, hogy nincsenek, SZEREZZ), a szüleiddel, keress barátokat (nem kapcsolatot, barátot) menj el orvoshoz, mert bárhogy nézzük a szuicid gondolatok nem egészségesek, bármi. Mennyi mindenért lehet még élni egy ostoba párkapcsolaton kívül! Legyünk őszinték, neked egy nő se segítene, mert nem úgy van, hogy paff, van barátnőm, az életem megoldódott, minden boldog, mert egy kapcsolatban is vannak zökkenők és nem egy egészséges kapcsolat előjele az, hogy "ha nincs barátnőm, offolom magam".

2021. okt. 27. 21:21
 4/18 anonim ***** válasza:
Csatlakozz te is az incel hadsereghez, testvérem!
2021. okt. 27. 21:54
 5/18 A kérdező kommentje:

1-es: Tudom hogy jóhiszeműen írod. Ez nem igaz. Sok ember nem talál párt. Mindig lesz pár ember aki életképtelen valamilyen formában.

Olvastam sok ember történetét akik sohasem találták meg a párjukat. Vagy akárkit.

2-es: Nem tudom... Inkább azt érzem hogy bárcsak kivághatnám az agyam azt a részét ami érez. Könnyebb lenne az életem

3-as: Tudom hogy nincs sors, talán rosszul fogalmaztam meg a kérdést.

Darwinista szempontból írtam. Lehet hogy csak én vagyok az aki kimaradt az evolúciós szórásból.

Járok pszichológushoz és vannak barátaim. Egészen régiek és újabbak is.

Nem tudom, az emberek túllihegik az öngyilkosságot. A családomon kívül senkit nem érdekelné. Talán 1-2 évig de utána mindenki elfelejti hogy valaha is léteztem.

Az utolsó pontod hülyeség. 1000x hallott elcsépelt bölcsességnek burkolt hülyeség amit az emberek fejéhez dobnak.

Lehet hogy nem lennék boldog bármilyen kapcsolatban, viszont ha egy relative egészséges kapcsolatban lennék az valószínüleg jót tenne mivel amióta leszálltak a heréim mindig is akartam egy saját családot.

Feleséget, gyerekeket ,a teljes pakkot, érted.

Inkább az öl meg belül hogy képtelen vagyok flörtölni. Szociálisan nem vagyok olyan szinten hogy elkápráztassak nőket a sima beszédemmel.

Amúgy ez nem csak "nincs barátnőm offolom magamat".

Szeretnék, vagy inkább szerettem volna családot alapítani viszont nem vagyok rá képes fizikailag. Hogy egyáltalán bevonzzak nőket.

2021. okt. 27. 22:10
 6/18 anonim ***** válasza:

“Inkább az öl meg belül hogy képtelen vagyok flörtölni. Szociálisan nem vagyok olyan szinten hogy elkápráztassak nőket a sima beszédemmel.”

Na, valahol itt a probléma alapvetően, hogy még magadnak sem ismerted be, hogy ez a dolog maximálisan tanulható. Van aki vele születik/az őt felnevelő környezet odaadja neki ezeket az eszközöket, de implementálni bárki tudja az életébe.

Gondolj eleve abba bele, hogy vajon hány olyan nő/lány van, aki ugyanígy gondolkodik, mint te. Alacsony önértékelés, fóbiák, traumák… De lelkileg tökéletes nő nincs is. Mindenki csak ember, és egy kapcsolatban mind ugyanazt akarjuk: különlegesnek érezni magunkat valaki mellett, és számára. Na, ha megtanulsz ennek az élménynek az ígéretével házalni, az már egy jó kiinduló pont. Informáld magad, olvass pszichológia könyveket, találj ki beszélgetés indítókat, vágasd jól a hajad, ha szemüveged van viselj inkább kontaktlencsét. Testalkatnak megfelelő öltözék, finom illat és gyakorold a mosolygást, mert máshogy nem is érdemes valahova belépni. Nem baj, ha alapvetően nem vagy szociális… Lehetsz az! De a gyakorlás itt is elkerülhetetlen. A kudarc is egy lecke, amit a következő ismerkedésnél már felhasználhatsz, így kell nézni őket. Sajnos rutinod csak úgy lesz, ha csinálod, ez olyan, mint bármi más.

Valószeg nem vagy túl ronda. Persze, vannak szélsőértékek minden skálán, de nehéz lenne összeszámolni, hogy amúgy hány (legtöbb pali szemében) 10/10-es lány gondolja magát csúnyának a színfalak mögött, csak egy példa. Ez egy fal, amit magad köré építettél te, illetve az a környezet, amiben felnőttél és vélhetően semmiben nem támogatott téged. A tanulság annyi, hogy egy dekoratívabb nő is ugyanúgy egy nő. Egy zongora is lehet aranyból, vagy kopott fából, ugyanúgy kell játszani rajta.

Az otthon ülő vadász biztos éhen hal. Ha valamit csinálsz, azt ne úgy csináld hogy “szeretném”, vagy hogy “jó lenne”, hanem hogy “muszáj”. Tanulj, képezd magad a témában, kísérletezz, vonj le következtetést és mehet elölről.

2021. okt. 27. 22:40
 7/18 anonim ***** válasza:

Pedig Neked is van valahol párod, aki most talán épp otthon sírdogál egyedül, vagy már álombasírta magát, hogy hol van az ő hercege...

Pszichológussal tedd rendbe magad, aztán azon kapod magad, hogy VAN társad.

2021. okt. 28. 01:07
 8/18 anonim ***** válasza:

A hobbikkal sem sokra megy az ember amugy.

Nekem van tobb is, egyik sem maganyos. Van, amelyikben kifejezetten jo vagyok. De ha megnyerek egy versenyt, akkor az erem engem szeretni fog? Fontos leszek neki? Megoszthatom vele az eletemet?

Ja, lesz onbizalmam tole, ahogy azt itt mondani szoktak - mikozben tancolok, vagy dobolok, akkor igen, akkor van, es fulig er a szam. Aztan hazamegyek az ures lakasba, az elmeny adta euforia meg kitart par napig, es utana?

Attol, hogy tudom, hogyan kell szepen kivitelezni egy double reverse turn-t, nem lesz tarsam.

2021. okt. 28. 08:08
 9/18 anonim ***** válasza:

"Járok pszichológushoz és vannak barátaim.":

Ne járjsz pszichológushoz, mivel nem benned van a hiba, hanem a társadalomban, ahol a nők 80% -a csak Chaddel fekszik le, a többi férfi meg a maradék 20% -ot simpeli kétségbeesetten. Pszichológus helyett az incel oldalakat és az youtube -os blackpill streameket ajánlom.

Én hasonló helyzetben vagyok(bár nem vagyok szűz) és a következő megoldásokat látom:

- Looksmaxx + gymmaxx: Megpróbálom a végtelenségig javítani a kinézetemet konditeremmel, öltözködéssel és megyek majd hajbeültetésre is.

- Geomaxxing: Csajozás külföldön, például a Fülöp szigeteken, ahol a nőknek fehér fétise van, miközben kevés a fehér férfi.

- Prostitúció: Magyarország ebből a szempontból elvileg jó hely, én még nem próbáltam.

- Gaymaxxing: Kisminkelem magam és nőnek öltözök. Egyszer az a38 hajón láttam két jó csajt smárolni egymással. Odamentem hozzájuk és az egyikről kiderült, hogy fiú, viszont azt mondta, lánynak érzi magát. Előnytelen kinézettel ez azért is működhet, mivel nőként sokkal többet tudsz javítani a kinézeteden smink segítségével.

- Hobbymaxxing: Incel oldalakon nem szeretik az ilyet, de én példáuk ismerek embert, akinek a motorral sikerült becsajoznia.

2021. okt. 28. 09:22
 10/18 anonim ***** válasza:

"Mennyi mindenért lehet még élni egy ostoba párkapcsolaton kívül!"

Mesélj még!

Mennyi mindenért?

Van hobbim, szexelhetek rengeteget ha akarok, van mindenem ami kellhet az életben a párkapcsolaton kívűl, és nem tudom én sem. Mégis mi a tökömért lehet még élni?

2021. okt. 28. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!