Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak melyik társadalmi csoportja küldi az intim képeket a társkeresőn?
Figyelt kérdés
Magyar és angol oldalakon is egyre gyakrabban látom a nőket erre a jelenségre panaszkodni.2021. okt. 24. 17:29
A kérdező szavazást indított:
Ez egy működő taktika, amit a társkeresőn sikeres férfiak csinálnak, talán hogy gyorsabban eljussanak a szexig.
Ez egy rossz taktika, amit átlagos férfiak csinálnak arra gondolva, hogy talán a méreteikkel el tudnak csábítani egy nőt.
A képeket szexuálisan frusztrált férfiak küldik sokszor kamuprofilokkal, ezzel levezetve a feszültségüket.
25 szavazat
1/9 anonim válasza:
nem az indiánok az biztos .. túl sok a fehér cerka.
2/9 anonim válasza:
A C-betűsök. Persze ilyen válasz nincs felsorolva, ergo a kérdező szélsőbaloldali beállítódottságú lehet...
3/9 anonim válasza:
#1 akár lehetne pedig , mert
a FFI legsötètebb testrèsze...
Valahol olvastam
4/9 anonim válasza:
sztem csak kiverik rá, hogy egy nő látta a farkukat
5/9 anonim válasza:
Nekem egy teljesen normálisnak tűnő jogász hapsi küldött képet a farkáról...
6/9 anonim válasza:
Ez nem egy társadalmi csoport jellemzője.
7/9 anonim válasza:
Az INCELEK, nimdenről az incelek tehetnek
Ezeket is biztos ők csinálják!
8/9 A kérdező kommentje:
5: Tehát ez egy működő taktika lehet. Bármit is írnak a nők a Tinder egy piac, ahol az a sikeres, aki azt adja, amire a nők részéről a leginkább igény van.
2021. okt. 24. 20:56
9/9 anonim válasza:
megnyugtatlak, én nőktől is kaptam. SOHA nem kértem ilyet, nem vagyok jó pasi. Csak úgy random küldték, én meg azonnal offoltam.
btw...kaptam már transzitól is....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!