Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt csak én érzem igazságtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt csak én érzem igazságtalannak?

Figyelt kérdés

A legutolsó tróger, alkoholista, bűnöző férfinek is jut P. Nekem meg nem...

Pedig jobban bánok a nőkkel mint ezek az alkeszok. Hogy van ez? Ez a természetes szelekció? Alkeszokból, bűnözőkből, nőverőkből fog állni a jövő generációja?

Ez is idegesítő, hogy a nőknek kb 1 hét új pasit találni és nekik már megterhelő, ha 1 hétig nem volt kin lovagolni. Ez röhej. Próbálják ki milyen férfiként, amikor a tinderen nem 1 perc alatt jön 15 üzenet, hanem 1 év alatt.

Ja ... persze minden csaj azt mondja, hogy ők tinderen férfiként is megállnák a helyüket. Aztán tolják ugyanazokat a szövegeket, amikre ők nőként azt mondják, hogy ez gáz. Ezt egyik női ismerősöm tolta le. Utána nem volt annyira nagyképű, csak annyit mondott, hát ez szívás.

Kössz.

Most az élet igazságtalan, vagy én vagyok a lúzer, incel?

2021. okt. 24. 00:01
A kérdező szavazást indított:
Az élet igazságtalan
Incel vagy, lúzer vagy
A mai generáció elkorcsosult
Minden jó, így tovább!
50 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Itt egyszer csak a milliárdos cégvezetőknek van nője, máskor meg az alkesz trógereknek is...
2021. okt. 24. 00:07
 2/28 anonim ***** válasza:
92%
Mi értelme van konkrétan ennek a rinyálásnak? Az életben egyetlen igazságos mozzanat van, az, hogy mindenki elpatkol végül. Az odavezető úton minden, de minden igazságtalan.
2021. okt. 24. 00:12
 3/28 anonim ***** válasza:
74%
Lehet hogy a legutolsó lúzer alkoholista bűnöző férfi is tud valamit amit te nem
2021. okt. 24. 00:12
 4/28 anonim ***** válasza:
45%

Sajnos a mostani generációval van baj. És az a szomorú hogy ez már csak egyre rosszabb és nehezebb lesz e téren :( Annyira nincs meg a mai fiatalokban a tartás, erkölcs stb. A média elvakította az embereket és ma már az instagram világában "kell" élniük. Nincsenek már olyan igazi értékek mint régen. A mai világra ami jellemző az a KÜLSŐ. A "meg kell mutatnom magam". Autó, pénz, drága holmik, luxus nyaralás, drága ruhák stb. Az hogy mi van ott belül vagy esetleg a fejedben az igazából mindegy... Pénzed legyen meg autód amiből tudunk jó képet lőni az instára... Elképesztő és egyben borzalom ez az egész! Engem is felháborít!

De megnyugtatlak, ha kevesen is de vannak/vagyunk még olyan emberek akik ugyanúgy mint te, nem erre vágynak amit fentebb írtam. Vannak még olyanok (igaz kevesen) akik az értéket keresik. Sok sikert! Előbb utóbb összejön!

26/L

2021. okt. 24. 00:14
 5/28 A kérdező kommentje:
Nekem csak azzal van bajom, hogy tényleg ez nem közhely. Megfigyeltem már számtalanszor a környezetmben is. A nők tényleg mindig a reménytelent választják, vagy az agresszívet, vagy azt, aki úgy is szarrá fogja őket csalni stb... Ez szerintem beléjük van kódolva. Sosem fogom ezt megérteni
2021. okt. 24. 00:15
 6/28 anonim ***** válasza:
61%
4 Szar lehet 26 évesen "bezzeg régen"-ezni. Milyen leszel 50 felett?
2021. okt. 24. 00:18
 7/28 A kérdező kommentje:
4, Igen ezzel teljesen egyetértek! Köszönöm a kommentet! Örülök, hogy van kivétel és aki hasonlóan gondolkodik! Tény, hogy az emberek köré nőtt az internet... fel sem fogják, mennyire megváltoztatja a gondolkodást, személyiséget. Tudom ez nagy közhely, hogy régen minden jobb volt. Nem volt minden jobb, de amíg nem volt internet, sokkal nyitottabbak voltak az emberek. Szép estét neked! :)
2021. okt. 24. 00:18
 8/28 A kérdező kommentje:
Semmi értelme a rinyálásnak, tudom de valahogy ki adom magamból legalább a feszültséget. Meg össze gyűlünk beszélgetni.
2021. okt. 24. 00:28
 9/28 anonim ***** válasza:
22%
Orbán Viktorra fogok szavazni 2022-ben!
2021. okt. 24. 00:30
 10/28 anonim ***** válasza:
89%
9-es, KÖNYÖRGÖM CSAK AZT NE!
2021. okt. 24. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!