Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy zártabb közösségben csak egy nőnél érdemes próbálkozni?
Arra gondolok, hogy érdemes jól felmérni előre a terepet és eldönteni, hogy kinél kezdeményezel, mert ha az elsőnél nem jól sül el a dolog és nyilván kitudódik, utána a következőnél már sokkal nehezebb lesz. Én azt figyeltem meg a nők kifejezetten rossz véleménnyel vannak az olyan férfiakról, akik látványosan többüknél is bepróbálkoznak egymás után, de az igaz, hogy másképp ítélik meg, ha mondjuk nagyon alfahím az illető vagy ha csak átlagos.
Keresztény ifi csoportokban láttam ezt, hogy nagyon sok sérülés van ilyenekből, ha valakivel elkezdesz járni, pár hónap után megszakad és mész a következőhöz, ez eléggé bomlasztja a közösséget.
Nehéz ügy.
Ahol 30 éve dolgoztam, volt 60 nő és kb. 10 férfi.
A végén már a nők kibeszélték némelyiket a dohányzóban,
hogy melyik hogy csinálja.
Volt már olyan munkahelyem is, hogy a kolléga évek óta köztudomásúan a kolléganőmhöz járt, kolléganő volt a felesége is egy másik osztályon,
közben a szeretőéjét, feleségét is csalni akarta egy harmadikkal, nyomult rá nyíltan, annak ellenére, hogy az nyilvánosan elküldte a p-...ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!