Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire szabályszerű az,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szabályszerű az,hogy a nők főleg a férfi anyagi helyzete felől érdeklődjenek?

Figyelt kérdés

Többfajta internetes társkeresőn is ismerkedek Tinder és társai.Megfigyeltem,hogy nagyon sok beszélgetés arra lyukad ki végül,hogy nekem mennyi pénzem van és abból mennyit lennék hajlandó rákölteni.Ez sajnos nem egyszeri alkalom volt.

Más is tapasztalta ezt vagy én vagyok az a tipikus malacpersely férfi?

2021. okt. 20. 14:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
senki nem tapasztalta, de koszonjuk a mai fiktiv ‘mocskos penzehes nok’ kerdest. sajnos a bekuldott anyagok magas szama miatt egyelore meg varni kell az eredmenyhirdetesre a ‘szanalmas kitalalt kerdesek’ kategoriaban, de jo eselyeket josolok.
2021. okt. 20. 16:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Itt már sokaknak az is ezt jelenti, ha megkérdezik, hogy mivel foglalkozik az illető. nem kell az ilyen kérdéseket komolyan venni. Még az sem igaz, amit kérdeznek.
2021. okt. 20. 16:33
 13/19 anonim ***** válasza:
10%
Alap kérdésük a "És the mivel foghlalkozollll?" Ez lefordítva: "Van e pénzes melód, vagy most keressek másik kanit, te csövesbánat?"
2021. okt. 20. 16:46
 14/19 anonim ***** válasza:

13-as írása azt hiszem rávilágított a kérdés megválaszolására. A kérdésből következtetnek ugyan úgy, mint a férfiak is. Ha én rákérdezek egy nő foglalkozására, akkor nem csak az iskolai végzettsége körvonalazódik, hanem az is, hogy kb. milyen társadalmi réteghez tartozik. Nem bántani szeretnék senkit, de én ennyi idősen már nem a nulláról szeretnék indulni, mint a nők sem.

Én azt gondolom, elvárható, hogy legyen valami háttere. Természetesen, a fentieket csak az én korosztályomra értem, mert a fitalabbaknál természetes az, hogy még nincs annyi anyagi háttere, esetleg végzettsége, amit fel tud mutatni. 50/F

2021. okt. 20. 17:49
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
13# Árad belőled a rosszindulat. Kis korodban nem szerettek a szüleid?
2021. okt. 20. 18:35
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

15.-re.

Nem vagyok rosszindulatú, realista vagyok. Semmi bajom sem az őszinte, sem az aranyásó, sem a realista nőkkel.

De ne játsszák, hogy őket nem a pénz érdekli.

Mint amikor leírják itt, hogy nekik a diploma csak az értelmiségi, művelt beszélgetés, és az intelligencia miatt fontos, hogy legyen a pasinak, mert a melósok nyilván 1 bites idióták...valahogy mégsem azt látom, hogy a színész, zenetörténész, alsós tanító, vagy a bölcsész srácoknak jutna a minőségi punci a merítésből. Valahogy a jogász, pénzügyes, orvos, IT, mérnök srácok kapják a minőséget.

2021. okt. 20. 19:03
 17/19 anonim ***** válasza:
95%

A pénz egy tulajdonság a sok közül, mindenkinek számít. Neked mindegy, hogy a munkahelyeden 200e vagy 400e fizetést kapsz? Melyiket választanád? Fizetésemeléskor ellenkezel, hogy te igenis kevesebb pénzért akarsz dolgozni?

Nem szép dolog úgy beállítani a nőket, hogy csak a pénzre mennek, mondom ezt férfiként. Igen számít a pénz, de a nők töredéke gondolja úgy, hogy ez az egyetlen érték. Amelyik férfi pedig csak a pénzt tudja beleadni a kapcsolatba, ne csodálkozzon, hogy csak addig lesz barátnője, míg el nem fogy.

2021. okt. 20. 19:21
 18/19 anonim ***** válasza:
61%
Nekem fontos, hogy mit dolgozik valaki. Nem csak a pénz miatt (bár ki nem örül, ha több), hanem az a személyisége része. Olyat dolgozzon, amit szeret, s ne csak mert muszáj. Karrierje legyen, tervei, abban fejlődjön, ne csak napról napra éljen. Lássam, hogy ez egy olyan ember, aki nem önsajnálatban él vagy másokat hibáztatja, hanem tesz magáért, s tudja az élete munkával töltött óráit is élvezni, s szeret hasznos lenni, azaz szorgalmas, elhivatott. Nekem a hobbim is a munkám, s azokkal jövök ki, akik hasonlóak ebben.
2021. okt. 21. 04:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"Alap kérdésük a "És the mivel foghlalkozollll?" "

Férfiak is megkérdezik? Ez alap dolog. Hogy akarsz valakivel ismerkedni, hogy azt sem tudod, mivel tölti az ébren töltött idejének a felét?

AKi ezen besértődik, annak erős oka van. Valszeg tanulatlan minimálbéres.

2021. okt. 21. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!