Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyen egy férfi, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy férfi, ha nem túl jóképű és csak a kifejezetten szép arcú nők jönnek be neki?

Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 15:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam úgymond lejjebb adni és elképzeltem, hogy végre szexelni fogok egy olyan csajjal, aki nem tetszik és végre átesek a tűzkeresztségen, de az nálam tart kb. 5 percig és már nem kívánom azt a nőt. Volt több randim olyan nőkkel, akik nem voltak annyira az eseteim, de próbálkoztam és soha nem akartam második randit. Nem tudom, hogy van e ilyen betegség, hogy valakit csak a kimondottan szép arc vagy "fullos" nők tetszenek csak, próbáltam lejjebb adni soha nem ment. Persze azon vagyok, hogy változtassak magamon, folyamatosan keresem az utamat, keresem a lehetőségeket, keresek társaságokat, minden második nap itthon tornázok, probálok normálisan táplálkozni. Nem olyan könnyű lejjebb adni, papíron jól hangzik, de gyakorlatban más a helyzet. Egyes emberek, mint én nem azért nem adunk lejjebb, mert villogni akarunk a csajokkal, engem nem érdekel a menőzés, facebookra, instára se tervezek közös képeket, hanem nem tudok vonzódni nem túl vonzó nőkhöz, próbáltam nem jött össze.
2021. okt. 21. 15:04
 12/18 anonim ***** válasza:
33%
Az én párom átlagos, engem szép arcúnak gondolnak. Nem a külsejébe szerettem bele.
2021. okt. 21. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
Ne válogasson , keresgéljen a saját szintjén.
2021. okt. 21. 21:45
 14/18 anonim ***** válasza:
31%
Húzza magára a vizes lepedőt, és laposkúszásban, gyalogsági ásóval felszerelkezve induljon el a legközelebbi temető felé.
2021. okt. 21. 23:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor így jártál. Egy szép nőnek rengeteg udvarlója van. Biztos, hogy nem jön össze egy csúnya férfival, ha bármelyik sármos férfit megszerezheti.

[link]

2021. okt. 22. 10:09
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
15. Ez a nő messze van a jó csajtól , kapásból ha megyek az utcán nála jobb nőket látok akik nem játszák idétlen stílusban az agyukat és középpontba helyezik magukat mert kisebbségi komplexusuk van ..
2021. okt. 22. 12:24
 17/18 anonim ***** válasza:
16. Szerinted, mindenki, aki szeret cosplayezni, kisebbsegi komplexusos? Érdekes... Micsoda fotel pszichológusok vannak itt ezen a forúmon.🙃
2021. okt. 22. 12:27
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
17. Igen az. Aki a közösségi oldalakon éli az életet az nagyon vágyik az emberek figyelmére.
2021. okt. 22. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!