Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önbizalom nélkül le lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalom nélkül le lehet valahogyan élni egy teljes életet?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem, mert nekem pl. sohasem volt. És mindig úgy beszélnek róla, mintha valami csodaelixír lenne, miközben fogalmam sincs, hogy mi az, milyen érzés lehet birtokolni. Úgy gondolom,hogy nem csak az ismerkedésben de a munka világában is nagyon nagy hátránnyal indulok emiatt. Azt ismerkedést már elengedtem mert így semmi értelme elkezdeni úgyis csak kudarc lenne a vége.

2021. okt. 18. 11:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Keress magadnak egy hobbit amit szeretsz, abból lesz önbizalmad.

Attól, hogy vállalkozol, meg milliomos vagy, még nem leszel boldog, csak a kastélyodban fogsz szomorkodni.

2021. okt. 18. 14:53
 22/28 anonim ***** válasza:
68%
A legszarabb az, ha későn jössz rá, hogy lehetett volna másképp. Ma még körberöhögöd azt aki pszichoterápiát akánlgat neked, majd 50 évesen lehet hogy mégis belevágsz. 2-3 év alatt megszületik az a sohasemvolt önbizalmad, ami a családod miatt nem alakult ki az első életéveidben. Még így is előtted van ugyan 20-30 év, de lehetett volna 50-60 év is, ha nem vagy olyan nagyokos és elkezded korábban.
2021. okt. 18. 16:19
 23/28 A kérdező kommentje:
23 évesen már csak 20-30 év áll előttem?
2021. okt. 18. 17:08
 24/28 anonim ***** válasza:
Szövegértés: ha 50 évesen húzod magad helyre pár év alatt, akkor 20-30 év, ha most elkezdenéd, lehetne 50-60 is.
2021. okt. 18. 18:03
 25/28 A kérdező kommentje:
Most már értem, ne haragudj,hogy figyelmetlen voltam.
2021. okt. 18. 18:10
 26/28 anonim ***** válasza:

Lehet, de ez inkább vegetáció lenne. Az életed eszi majd meg a lelkedet...

Te döntessz.

Az önbizalmad is benned van csak még nem tud felszínre kerülni a sok feleslegtől...

Javaslom a keleti életmódot, spirituális útkeresést és az önmegfigyelés gyakorlását.

"A boldogsághoz nem hiányzik semmi, ami rajtunk kívül van. Ha hiányzik valami, annak az az oka, hogy magunk vágjuk el magunkat attól a valamitől."

2021. okt. 19. 08:45
 27/28 anonim ***** válasza:
Ja amúgy gyűjts némi pénzt és utazz ki, találkozz szerzetesekkel, sok nyugati ezt csinálja.
2021. okt. 19. 18:43
 28/28 anonim ***** válasza:
48%
Magyarországon nem lehet teljes életed, hacsak nincs tényleg sok pénzed, akkor meg már minek vagy itt?
2021. okt. 19. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!