Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önbizalom nélkül le lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalom nélkül le lehet valahogyan élni egy teljes életet?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem, mert nekem pl. sohasem volt. És mindig úgy beszélnek róla, mintha valami csodaelixír lenne, miközben fogalmam sincs, hogy mi az, milyen érzés lehet birtokolni. Úgy gondolom,hogy nem csak az ismerkedésben de a munka világában is nagyon nagy hátránnyal indulok emiatt. Azt ismerkedést már elengedtem mert így semmi értelme elkezdeni úgyis csak kudarc lenne a vége.

2021. okt. 18. 11:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
15%

"az incel mozgalom tagjainak áldozatai"

.......akik a feminismus aldozatai.

37F incel

2021. okt. 18. 12:08
 12/28 anonim ***** válasza:
18%
*feminizmus
2021. okt. 18. 12:08
 13/28 A kérdező kommentje:
#10: Konkrétan mitől annyira nehéz így élni egy életet?
2021. okt. 18. 12:19
 14/28 anonim ***** válasza:
17%
Pont, hogy az incelek az áldozatok. És őket nem védi meg senki!
2021. okt. 18. 12:34
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. De nem érdemes.

Ott van anyukám; úgy él ahogy mások elvárják. Szült 2 gyereket mert muszáj (volt), olyan környezetben dolgozik amit nem szeret, a párja nem becsüli őt....Én külföldön élek, hívtam hogy jöjjön ki vonattal (1 átszállás) de nem mert. Inkább maradt otthon és nézte a sorozatokat. Mindig ha beszélünk, találkozunk, ordít róla hogy rosszul van....igyekeztem egy kicsit jobb irányba mozdítani de fél. Mindig magányos, fél mindentől.

Sokáig én is ilyen életet éltem, aztán kijöttem, megismerkedtem a párommal aki elfogadott engem és mellettem áll, neki köszönhetően végre embernek érzem magam.

Á munkában lassan ércényesíteni tudom az akaratom, szélrsebb perspektívában látom a világot, végre elhiszem hogy én is számítok.

2021. okt. 18. 12:42
 16/28 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, persze, csak szar lesz.
2021. okt. 18. 13:03
 17/28 anonim ***** válasza:

11-es az a baj hogy az incel fogalmával nem vagytok tisztába ma már válaszoltam egy ilyen kérdésre, es azzal sem vagytok tisztaba, hogy tulajdonkeppen az az incel aki szexualis targynak nezi a nőt magyaran aki magat incelnek nevezi es nem mocskolodik es teljesen egeszeges gondolatai vannak a nőkről az nem incel.

Nem ismeritek az incel mozgalom történetét valójában egy nő kezdte ezt aki később rájött, hogy biszexualis. Angolul azt jelenti hogy önkéntelen cölibátus és tök ellentéte volt ez a mozgalom mint amivé lett miután Alana abbahagyta a mozgalmát utána szabadult el a pokol az agresszív incel mozgalom tömegmészárlásba torkolt csak azért mert nem jutottak szexhez ezek az incel mozgalom tagjai. Tobb orszag vezetoi terror fenyegetettsegkent tekint az incel mozgalomra.

Az incel mozgalom tagjai szexualis targykent tekintenek a nore es mivel ezt nem kapjak meg ezert mocskolodnak forumokon es az eroszak sincs tavol toluk.

A szimpla kisebbsegi komplexussal kuzdo es parkapcsolatban sikertelen pasik vagy a kamu kerdeses trollok azok csak ostobak nem incelek, nagyon sok incel kamus kérdés van. Akik azt hiszik incelek de nem mocskolodnak azok valojaban nem incelek. Aki szerencsétlennek érzi magát az is gyakran mondja ezt magára de tok mast jelent ez a szo es maga a mozgalom egy borzalom ami ember áldozatokat generált. Magyaran ok meghaltak egy tömegmészárlásba.

Szomorú hogy mozgalom ilyen borzalomma vállik. Aki kamuzik az ne legyen buszke hogy egy ilyen borzalommal kamuzik.

2021. okt. 18. 13:08
 18/28 anonim ***** válasza:
Mármint 10 ember meghalt a hülye incel mozgalom tagjai miatt. 10 áldozat akik valoszinuleg rosdz helyen voltak es rossz idoben mit sem sejtve hogy van ilyen borzalmas mozgalom.
2021. okt. 18. 13:10
 19/28 anonim ***** válasza:
* rosz helyen voltak
2021. okt. 18. 13:11
 20/28 A kérdező kommentje:
#16: Mi lesz benne konkrétan a legszarabb?
2021. okt. 18. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!