Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még esély?

Figyelt kérdés

Volt ez srác (39 éves) akivel elkezdtünk levelezni kb. 1,5 hónapot (ő kezdeményezte) amikor az én házasságom a végét járta…vàrtam, hogy a férjem elköltözzön, picit nehézkesen ment el (azóta elköltözött).

Tökre egyértelmű volt minden az írásaiból, 120% biztos voltam mit szeretne, főleg, hogy mindennap szinte kérdezte, hogy a férjem mikor költözik el…

Egy bulin ahol mindketten ott voltunk picit bepróbálkoztam de ez is azért volt mert előtte lévő este 4 órát volt nàlam (nem történt semmi) és utàna még jöttek az üzenetek hajnali 2-kor, hogy jó volt veled nagyon, máskor is szívesen tölteném veled az estét…

Szóval átöleltem, megcsókoltam a nyakát…erre ő, hogy még ne mert feleség vagyok egyenlőre…

A buli után mikor bocsánatot kértem azt mondta, hogy nem történi semmi olyan amiért bocsánatot kellene kérnem, utána egy másik üzenetbe, hogy nem akar megbántani és neki ezért nehéz kezdeményeznie más felé és ha tud segíteni szóljak nyugodtan…

Utáná írtam neki, egy üzenetet még: hogy biztos ezt akarod? Pénteken nem így gondoltam volna. (Erre nem jött válasz)

Később mikor találkoztunk ezután az üzenet után egy héttel (addig nem írtam, neki gondoltam, hagy rágódjon) és nem nézett rám, írtam neki egy üzenetet, hogy beszéljük meg a dolgokat személyesen mert ez így nem jó.

Erre kaptam egy választ: rendben, Előjáróban annyit, hogy megmarad a jó szomszédi viszony és ennyi….

Azóta minden nap nézi a Facebook storykat amiket kirakok, ha ötöt akkor mindet végig nézi, valamelyik nap mikor jött rám nézett de úgy…(tudjátok amikor érzed, hogy valaki vágyik rád, tetszel neki…jó persze belehet beszélni ezt is)

2021. okt. 17. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de szerintem te ebbe többet gondoltál. Olyan nincs, hogy valaki akar téged, de mégsem tesz érte és még arra sem méltat, hogy kommunikáljon veled rendesen.
2021. okt. 17. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Fél hogy rá akarsz akaszkodni szerintem.

Ő lazán pörgetné csak a dolgokat ahogy azok maguktol jönnek csak, de valazeg sok lehetett neki hogy elkezdtél nyomulni. Es már tudja hogy egy csettintes vagy. Nem kellene várni sem, kaparni sem, es egyertelmű hogy veled "kellene"járnia, es ez a "kell"valszeg taszíto.

Vagy egyszeruen más is van képben.

Mindenképp fura, el kéne ezt engedni.

2021. okt. 17. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Már csak azért is el kéne engedni szerintem, mert ezzel bemutatkozott hogy egy bizonytalan jellem. Olyanokkal meg nem szabad kezdeni, mert állandoan kiszámíthatatlanok megbízhatatlanok.
2021. okt. 17. 19:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Lehetséges…de ő egy elvált pasi aki nem az a nagyon csajozós szerintem sőt mások szerintem alamuszi nyuszi…

Ha nem csókolom meg akkor is szerintem egyértelmű volt, hogy szeretném a dolgot..

Mert mikor irt, hogy jó volt velem visszaírtam neki, hogy nekem is.

Mikor írta, hogy máskor is velem történész az estét írtam, hogy én is…

Én azt gondoltam, hogy nem mert kezdeményezni ezért gondoltam, hogy majd én…

Meg volt egy komolyabb kivizsgálásom és mindig amikor mentem dokihoz irt, hogy mit mondott, hogy vagyok.

A vérvételek után, hogy írjak majd neki, szóljak ha rosszul vagyok…

Teljesen félre értettem akkor…

2021. okt. 17. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Kalandozni akart, az nem volt benne a pakliban, hogy elválsz és még a végén a nyakán maradsz. Sajnálom, nem ritka sztori. Nekem is volt egy férfi, aki úgy tüzelt, mint egy szuka a közelemben, de abban a pillanatban, amikor megtudta, hogy a házasságom válságban van, elkezdett kihátrálni. Jöttek a nem lenne szabad mégse, nem tudja megadni amire vágyok, jobbat érdemlek - kifogások. Ettől még évekig megmozgatta a fantáziáját, hogy lefekhetne velem, ha nem lenne az a veszélye, hogy ráakaszkodok, emiatt ő is ott lógott rajtam Fb-on, nem kell ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani, mert nagy sírás lesz a vége.
2021. okt. 17. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!