Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ér többet, ha elvégez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ér többet, ha elvégez az ember egy egyetemet vagy ha kigyúrja a testét?

Figyelt kérdés
Melyiket értékelik jobban a nők?

2021. okt. 17. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Why not both?
2021. okt. 17. 13:11
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Kinek mi. Nekem az egyetem. A kigyúrt test számomra taszító.
2021. okt. 17. 13:15
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Igen hardcore szaknak kellene lennie, hogy nem megy egyszerre a kettő 😁

Ha rövid távra keresnek akkor gyúrós

Ha hosszúra akkor mindkettő.

2021. okt. 17. 13:15
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is az egyetem
2021. okt. 17. 13:19
 5/12 anonim ***** válasza:
24%

nem ezen mulik. hiaba gyurja ki magat, ha melle alacsony, csunya es meg buta is. illetve hiaba vegez egyetemet, ha elettelen luzer es kover. peldaul.

azert kigyurni majdhogynem barki ko tudja magat, ha van ra eleg ideje, penze es elszantsaga, de egyetemet nem tud akarki elvegezni. egyebknet en sem szoktam elalelni a kockas hasaktol, viszont ha valakinek van egy rendes egyetemi vegzettsege, amit azert nem utana dobtak, az eleg jo alap.

2021. okt. 17. 13:25
 6/12 anonim ***** válasza:
17%
És ha kigyúrod magad, attól lesz menő kocsid?
2021. okt. 17. 13:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Meg sosem jutott eszembe, hogy a nők miatt tegyek bármit is. Ez akkor működik, ha magadért csinálod... Én úgy hiszem, hogy én egy szerethető, nagyszerű férfi vagyok, és engem azért szeressenek aki vagyok. Soha nem elegednék meg olyan "nővel", akinek ezek párválasztási tényezők.
2021. okt. 17. 13:36
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a kigyúrt test többet ér, mert esztétikailag azt találom vonzónak. Az egyetemi végzettség nem fontos, önmagában nem jelenti azt, hogy valaki okos, csak egy adott területen jártasabb. Mondom ezt úgy, hogy van diplomám.
2021. okt. 17. 13:37
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Egyetemi diploma max akkor jó, ha elfogy a WC papír otthon. A kigyúrtságot még nem próbáltam ki, de amióta lefogytam és edzek, az emberek elkezdtek észrevenni.
2021. okt. 17. 13:45
 10/12 anonim ***** válasza:
46%

Írtam már itt a haveromról.

190 centi, sportos, szikár, jóképű, jó dumás.

Ha elmegyünk bulizni, mindig fog jó csajt, sokszor komoly, diplomás nőket.

Na ez addig tart, amíg meg nem tudják, hogy őr, és az anyjával él, egy panelben.

2021. okt. 17. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!