Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az "azt hiszem nem egymást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "azt hiszem nem egymást keressük" szöveg nem más mint a ronda vagy enyhébb megfelelője?

Figyelt kérdés
Sokszor mondták ezt lányok hogy még meg sem ismertek de ilyen hamar kijelentte és esélyt sem adott a többire...
2021. okt. 16. 06:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
1%
Igen, nőktől ez azt jelenti, hogy ronda vagy.
2021. okt. 16. 08:29
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ,mikor. Ha társkeresőn írja neked vissza még beszélgetés előtt, akkor valószínűleg a külsőd, bár én már írtam ezt olyannak, aki túl fiatal volt hozzám vagy túl messze lakott. Nem indokoltam meg, mert nyilván ha rám írt, őt nem zavarják ezek a tények és jön majd hogy mindent meg lehet oldani bla bla bla. Nem érdekel. Ja, és az adatlapja alapján lehet olyan információ, írhat olyat, ami miatt felejtős, akárhogy néz ki.

Ha már kialakult egy beszélgetés (esetleg már randi is volt)és akkor mondja neked, akkor viszont nem taszító a külsőd, legföljebb nem olyan jó, hogy kompenzálja azt a tényt, hogy nincs bennetek semmi közös vagy nincs benned semmi érdekes a számára.

2021. okt. 16. 08:55
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem a külső itt a baj..
2021. okt. 16. 10:02
 14/17 anonim ***** válasza:
2%

Akkor lehet engem lepontozni .

De lányként ugyanezt kapom a lányoktól/nőktől.

Nagyon unalmas már ez a sablon szöveg.Annyira válogatosak lettek a nők,annyira a tökéleteset keresik vagy nem tudom..

Egy 25 éves lány

2021. okt. 16. 10:30
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

Olyanoknak mondtam, akik

-rondák

-hímsoviniszta egyének

-rasszisták

-már a harmadik mondatban az esküvőt tervezik

-stb

2021. okt. 16. 10:45
 16/17 anonim ***** válasza:
94%

Harmadik mondatban az esküvőt tervezik😂😂

Ismerős :')

2021. okt. 16. 10:47
 17/17 anonim ***** válasza:
95%
Mivel olyan platformokon ismekedem, ahol csak akkor tudunk egymásnak írni, akivel kölcsönösen egymást választottuk, ezért az első szűrőn (külső) már átment, akinek ilyet írok vagy mondok. Ilyenkor a személyisége, stílusa vagy élőben a kisugárzása nem fog meg.
2021. okt. 16. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!