Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "azt hiszem nem egymást keressük" szöveg nem más mint a ronda vagy enyhébb megfelelője?
Attól függ,mikor. Ha társkeresőn írja neked vissza még beszélgetés előtt, akkor valószínűleg a külsőd, bár én már írtam ezt olyannak, aki túl fiatal volt hozzám vagy túl messze lakott. Nem indokoltam meg, mert nyilván ha rám írt, őt nem zavarják ezek a tények és jön majd hogy mindent meg lehet oldani bla bla bla. Nem érdekel. Ja, és az adatlapja alapján lehet olyan információ, írhat olyat, ami miatt felejtős, akárhogy néz ki.
Ha már kialakult egy beszélgetés (esetleg már randi is volt)és akkor mondja neked, akkor viszont nem taszító a külsőd, legföljebb nem olyan jó, hogy kompenzálja azt a tényt, hogy nincs bennetek semmi közös vagy nincs benned semmi érdekes a számára.
Akkor lehet engem lepontozni .
De lányként ugyanezt kapom a lányoktól/nőktől.
Nagyon unalmas már ez a sablon szöveg.Annyira válogatosak lettek a nők,annyira a tökéleteset keresik vagy nem tudom..
Egy 25 éves lány
Olyanoknak mondtam, akik
-rondák
-hímsoviniszta egyének
-rasszisták
-már a harmadik mondatban az esküvőt tervezik
-stb
Harmadik mondatban az esküvőt tervezik😂😂
Ismerős :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!